FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică i-a dat de gol » Cine sunt cei trei jucători ai Astrei care ar putea merge cu naționala la EURO

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 15:50

Astra continuă să se pregătească pentru ultima etapă din play-off, cea de sâmbătă cu Pandurii, chiar dacă giurgiuvenii au câștigat titlul de campioană a României.

Jucătorii Astrei au continuat să petreacă și la antrenamentul de azi, care a fost ultimul pentru Denis Alibec, Silviu Lung jr și Valerică Găman. Cei trei au primit deja vacanță din partea antrenorului Marius Șumudică.

Acesta e un semn că cei trei au foarte mari șanse să fie convocați de Anghel Iordănescu la națională pentru Campionatul European din Franța.

16 goluri
a marcat Denis Alibec în acest sezon de Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  04 Mai 2016, 21:10

Uauuu....ce" surpriza" mare!!!!!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Mai 2016, 19:53

misto sa i bata pandurii pe astra,sa termine pe 3,rusinea pe 4,acolo unde ii e locu cu ajutorul arbitrilor,altfel era pe 10

cobra_z
cobra_z  •  04 Mai 2016, 16:32

alti romani nici nu are in echipa :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează