FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șumudică îi critică pe inițiatorii mesajului pacifist de la Dinamo: "Zici că erau pe vremea comunismului, când te scotea la tablă să-ți dea cravată și inel de pionier"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 14:22

Marius Șumudică, singurul care le-a luat apărarea dinamoviștilor prinși băuți la naționala U21, a criticat modalitatea prin care cei trei jucători și-au cerut scuze pe pagina de facebook a lui Dinamo. 

"Am văzut filmulețul, mi-a lăsat o impresie urâtă. Nu se poate. Dacă le-am luat apărarea pâna acum, de data asta îi condamn. A părut ca pe vremea comunismului, când te scotea la tablă să-ți dea cravată și inelul de pionier.

Urât! Trebuia să vorbească Nedelcearu, cu cuvintele lui. Parcă erau prizonieri și în spate stăteau ăia cu sabia să le ia gâtul. E o prostie. Cine a făcut-o, a făcut cea mai mare prostie", a declarat Marius Șumudică, la TV Dolce Sport.

Dinamo a postat ieri pe pagina oficială de Facebook un videoclip în care apar cei trei jucători de la roş-albi, Patrick Petre, Alin Dudea şi Ionuţ Nedelcearu, ultimul ţinând un discurs prin care își manifesta regretul față de incidentul de la naționala U21. 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
portardelegenda
portardelegenda  •  25 Martie 2017, 07:51

absolut caraghios

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Martie 2017, 19:18

logic ca asta chiar e o rusine,e de ras

907771492636282
Lucian Broasca  •  24 Martie 2017, 17:57

Penibili!Zici ca sunt ostatici pusi de rapitori sa transmita mesaje catre familie.Aveau promter?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează