FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEȘTI

Șumudică îi dă peste nas Stelei! Ultimele detalii despre transferul lui Enache

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 17:37

Marius Șumudică anunță că Steaua își poate lua adio de la Gabriel Enache, despre care s-a spus că ar putea pleca de la Astra în această iarnă. 

"Am avut o discuție cu Enache de față cu toată lumea. Eu nici o clipă n-am vrut să mă despart de el. Nu am vrut să îi dau drumul la Steaua.

Eu n-aș da nici un jucător celor de acolo. La un moment dat am zis că voi pleca dacă jucătorii mei merg acolo. Nu avem nici un fel de problemă. Sper să fie același Gabi Enache.

Rămîne același jucător pe care mă voi baza în a doua parte a campionatului. Declarațiile pe care le-a dat probabil vor apăsa pe umerii lui", a zis Șumudică la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  09 Februarie 2016, 22:49

Dar parca inainte zicea altceva. Ma rog...schimba placa cum ii convine. Eu ma bucur ca Astra a ramas aceeasi cu exceptia plecarii lui Budescu. Fie ca cel mai bun sa castige titlul, si sa ne reprezinte in Europa. Daca va fi Astra, atunci asa sa le dea Domnul!

khal_37
khal_37  •  09 Februarie 2016, 22:21
Postat de adianghelescu pe 09 Februarie 2016, 21:12

asta fara cultura si agramat a bagat *** titlu in buzunar anul trexut jucand fair play nu ca satelitii *** in frunte cu echipa ***

Bine anghelache constantin!!! Se vede ca esti mare profesor universitar...

adianghelescu
adianghelescu  •  09 Februarie 2016, 21:12
Postat de bereta59 pe 09 Februarie 2016, 18:32

Un *** *** fara cultura si gram de civilizatie, s-a dezbracat in fata camerelor de televiziuni, a facut destule mizerii ca la circ peste tot pe unde a fost. Este mandru de prostiile sale si la nivelul lui de cultura se bucura. RUSINE ***

asta fara cultura si agramat a bagat *** titlu in buzunar anul trexut jucand fair play nu ca satelitii *** in frunte cu echipa ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează