FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șumudică îi desființează pe Contra și Miriuță: "Cum să fie pe 7 cu lotul ăsta?"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 21:54

Marius Șumudică, tehnicianul lui Kayserispor, a vorbit despre mișcările de trupe de la Dinamo și îl sfătuiește pe Claudiu Niculescu să accepte fără ezitări oferta "câinilor". 

"Dacă voiam să fiu la Dinamo, eram la Dinamo. Doar semnătura mea a lipsit în momentul respectiv. Am decis să rămân la Astra și am ajuns în cupele europene.

Dinamo e un brand, în locul lui Niculescu mâine aș merge acolo. Ce să mai piardă Claudiu Niculescu? M-aș duce acolo imediat. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni, dar Dinamo are un prim "11" cu care poate ținti play-off-ul.

Cei de acolo au un Nedelcearu, un Penedo, un Hanca, un Rivaldinho, un Bokila, un Anton, jucători ce nu pot fi în a doua parte a clasamentului. Mie mi-a plăcut de fundașul central Mihai Popescu, nu știu de ce l-au dat la Voluntari. 

Tehnicianul lui Kayserispor, a vorbit despre parcursul extraordinar pe care îl are echipa sa, care se situează pe locul 4 în campionatul Turciei. 

"Sunt lipsit de modestie, dar am avut și puțin noroc până acum. Am câștigat grupul foarte repede. Mi-am făcut prieteni, jucătorii joacă și cu sufletul și pentru bani. Sunt niște condiții extraordinare. În plus, e un avantaj pentru jucători că nu există viață de noapte. 

Niciodată nu o să arunc cu noroi, nu uit de unde am plecat, dar aici nu îți lipsește absolut nimic", a mai spus Șumudică. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
tonyys
tonyys  •  22 Noiembrie 2017, 09:49
Postat de Pompiliu Bota pe 22 Noiembrie 2017, 08:42

Sumudica chiar se crede antrenor !

penibilul asta o in curand le va da lectii si lui Mourinho si Guardiola.

corsair83
corsair83  •  22 Noiembrie 2017, 09:21
Postat de Pompiliu Bota pe 22 Noiembrie 2017, 08:42

Sumudica chiar se crede antrenor !

Sumi chiar e antrenor si e unul din cei mai buni pe care ii are Romania. Cand ii transfera patronul Niculae jumatate de echipa la FCSB si cu toate astea castiga titlul, se duce in Europa League elimina din nou West Ham se califica in primavara dintr-o grupa destul de complicata; preia pe Kayseri care abia s-a salvat de la retrogadare si o mentine in acest sezon constant in primele 6 din Turcia asta inseamna ca e mare antrenor... si sa nu te miri daca sezonul viitor ar primi oferta de la Fener sau alt club mare din Turcia. Cati antrenori romani se pot lauda cu asa CV ? ....plin de hateri pe gsp

ray51
ray51  •  22 Noiembrie 2017, 08:50

Sumi, ai face bine sa te abtii de a face pe comentatorul sportiv. Demonstreaza-ne pana la capat ca esti un bun antrenor. Si atat. Soarta iti va fi recunoscatoare. Mai multa umilinta...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează