FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Şumudică îl deturnează pe Budescu: "Fac tot posibilul să nu ajungă la Steaua, mîine pleacă în Qatar"

Articol de GSP - Publicat joi, 14 ianuarie 2016 21:03

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Astra, a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu, mijlocaş dorit de Steaua.

"Nu-mi doresc ca el să ajungă la Steaua şi fac tot posibilul în acest sens.

El mîine ar trebui să plece în Qatar, dacă nu se concretizează oferta de acolo asta e viaţa. Transferul s-ar face printr-un impresar pe care îl cunosc eu şi care a adus o ofertă bună pentru club.

Cei de la Steaua îl tot sună pe Dani Coman şi pe domnul Buduru. Au vorbit şi cu cei doi jucători (n.r. Budescu și Enache), dar vom vedea. Din ce am vorbit cu Budescu, el ar vrea să meargă în Qatar", a spus Marius Şumudică la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
cracker
cracker  •  15 Ianuarie 2016, 12:56

Inlocuiti titlul dragi gazetari cu "Sumudica il saboteaza pe Budescu", il trimite la arabi sa-si distruga cariera. In loc sa prinda Euro, sa prinda UCL-ul, sa castige un campionat, il trimite la arabi sa se intoarca peste 1 an, cu memorii pe la UEFA si FIFA sa-si primeasca banii.

1100999166583261
Alex Marin  •  15 Ianuarie 2016, 08:42

Sumudica trebuie sa fie foarte frustrat daca face asa ceva...a uitat cand ii cerea bani imprumut lui Becali cand nu avea ce sa dea de mancare familiei?....chiar el a recunoscut asta.....dar si Budescu e tantalau daca de lasa manevrat asa de marele antrenor Sumudica.....

10207060886012841
Bogdan Bodo  •  15 Ianuarie 2016, 04:08

Budescu prostescu (pacat de el ca fotbalist!) vrea sa se pensioneze cu orice pret inainte de vreme dar cu buzunarele pline :))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează