FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică îl scoate pe Dică vinovat pentru că Alibec a sărit la bătaie: "Nu cred că a procedat corect. Eu n-aș fi făcut așa ceva în viața mea"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 20:50

Marius Șumudică îi impută lui Nicolae Dică faptul că a programat meci amical în ultima zi de cantonament a celor de la FCSB în Antalya. Roș-albaștrii au pierdut azi cu Olimpik Donețk, scor 1-2, iar pe finalul meciului Alibec și-a ieșit din minți și a sărit la bătaie, fiind eliminat. În plus, Dică l-a pierdut și pe Florinel Coman care s-a accidentat.

"Când iei un meci în ultima zi de pregătire probabil că ies astfel de scandaluri. Eu niciodată în cariera mea nu am luat și nu voi lua meci în ultima zi a unui cantonament.

Când ești departe de familie, departe de viața de zi cu zi și în ultimul meci ai joc cu ucrainenii, există astfel de riscuri. Se pot accidenta jucători. Asta-i părerea mea. Eu sper ca Dică să facă performanță, dar nu știu dacă a procedat corect", a declarat Șumudică la TV Digi Sport.

"Gigi a luat tot ce a avut mai bun în Liga 1. Dacă nici anul ăsta nu iei campionatul, atunci anul viitor trebuie să transfere de la CFR Cluj. Sunt vreo 7-8 jucători pe care i-am pregătit și acum sunt la FCSB" Marius Șumudică, antrenor Kayserispor

Vezi și reacția lui Dică după bătaia lui Alibec din meciul cu ucrainenii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
326192847795467
Juventin Bianconero  •  19 Ianuarie 2018, 06:30

Pai ce, crezi ca dica a luat meciul asta?

bombon
bombon  •  19 Ianuarie 2018, 05:59

Dică? Dar ce treabă are Dică cu echipa?

waves
waves  •  18 Ianuarie 2018, 23:52

JIJI nu mai ia campionatul ,pentru ca a crezut ca daca cumpara toate ciurucurile in devenire din prima divizie s a întărit.Ar fii facut treaba daca dădea acesti banii pe jucători de valoare din străinătate nu milioane pe ciurucuri de la acedemia fratelui ilir ,care la gazduit in penitenta.Asa a încercat sa slăbească unele echipe, si a facut sateliți ,dar nu are nicio garanție ca tinerii aia luati de la fratele ilir hagi or sa si confirme ...Ce fotbalist plecat de acolo a ajuns mare fotbalist?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează