FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică, încă o ieșire necontrolată la conferința de presă: "N-am ce să le arăt suporterilor, e cât butonul de la veioză" » Înțepături înainte de Viitorul - Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 12:14

Marius Șumudică a făcut din nou circ la conferința de presă și și-a comentat gesturile de la meciul cu Steaua din Cupă. Antrenorul Astrei n-a rezistat și a trimis înțepături către echipa lui Reghecampf. 

"Nu pot stau nici pe vine, nu pot stau nici aplecat. Dacă &i circ;mi bag degetul în gură după resturi de gumă, da în judecată şi vecinul.

Gesturile pe care le-am făcut nu sunt cu faţa spre tribună. Păi, ce fac, le arătăm jucătorilor adverși sau jucătorilor mei? La un moment dat scarpin. Pe Sfânta Cruce dacă am făcut vreun gest!

Eu la meciuri am două perechi de trening, pentru nu port chiloţi. Şi îmi aranjăm şi eu aia mică cum zice lumea o am. Toată lumea zice am arătat ceva.

Nici nu am ce să arăt e cât butonul de la lift. Dacă eram Terente arătăm... aşa ce arăt, butonul de la veioză?" , a zis Șumudică la conferința de presă, conform sportro. 

...despre Viitorul - Steaua: "Orice se întâmplă etapa asta e bine. duc acum şi îmi iau trei pungi de seminţe, nişte colebil, n-am probleme. Nu beau! Doar a plată, stau cu soţia şi copiii. se întâmple orice, dar sper se întâmple pe teren."

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
mvradulescu
mvradulescu  •  20 Martie 2016, 09:50
Postat de andyandrei2015 pe 19 Martie 2016, 23:35

sumudica si ganea doi zero barat,doi neika nimeni

Să nu le mai dăm atâta atenție celor doi ... Dacă vorbim așa mult despre ei, le crește notorietatea, ceea ce o să-i determine să-și dea în petec cu atât mai ostentativ !!! Pe de altă parte, nici reporteriţa de la Look TV nu-i de lăudat ... Cineva făcea o paralelă într-un comentariu între situația asta și un alt act de vitejie comis tot de o "doamnă" reporter înaintea unui meci disputat la Zagreb de o echipă care ne reprezenta în competițiile europene dar "managerul" acesteia nu era agreat de respectivul post TV. Şi cred că respectiva paralelă nu era nici pe departe o "fantezie" ...

833138236781701
Paul Conache  •  20 Martie 2016, 06:42

*** trebuie pedepsit,conform regulamentelor, drastic, nu are nimic in comun cu sportul si competitia, dar fiind tolerat de comisiile frf se crede intangibil, Explicatiile lui nu sunt acceptate nici de copii grupa mica la gradinita dar au efect asupra comisiilor frf ceea ce devine inexplicabil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luc11
luc11  •  20 Martie 2016, 01:05

asta a prins viteza de cand trebuia sa fie suspendat...s-a coborat rau de tot nivelul antrenorilor, parca nu au fost niciodata asa multi *** deodata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (72)
Comentează