FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DOLCE 1, DIGI 1, LOOK TV, TVR 1

Şumudică îi înţeapă din nou pe campioni: "Dacă îi bat, lumea o să spună că am învins FCSB, nu Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 11:46

Marius Şumudică, antrenorul celor de le Astra, a vorbit despre confruntarea cu Steaua.

"Dacă îi bat, atunci lumea o să spună că am bătut FCSB, nu Steaua. Eu o să spun tot Steaua, să aibă o satisfacţie cei de acolo.

Sînt convins că va fi un meci greu, pentru că vor avea de partea lor publicul şi îşi doresc revanşa după acea "dublă", adică meciul tur şi conferinţa lui Argăseală.

Astra nu e întîmplător pe primul loc, nu sîntem aici de o etapă sau două. Steaua are în componenţă jucători foarte buni, fără nici o ironie. Mă refer la Chipciu, Tade, Stanciu. Cred că e cel mai echilibrat derby în momentul de faţă", a spus Marius Şumudică la televiziunea sportro.

Meciul dintre Steaua şi Astra va avea loc duminică, la Piteşti, de la ora 20:30, pe DigiSport 1, DolceSport 1, Look TV, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (73)
bdgeorge
bdgeorge  •  27 Noiembrie 2015, 22:39

"Dacă îi bat, atunci lumea o să spună că am bătut FCSB, nu Steaua." de ce nu spuneti tot ce a zis pro stalaul asta.. acontinuat :"asa ca mai bine pierd ca asa sunt eu mai pro stanac si *** si alta treaba nu am decat sa ma iau de Steaua toata ziua...cat o sa-l mai prezentati pe clovnul asta ?? *** cu gulerul ridicat la tricoul P&S din turcia ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

supereduardo10
supereduardo10  •  27 Noiembrie 2015, 19:07

shumi batei sa le sara fasolea si sa puna de o coliva si ei ce miroase a hoit tot ce elegat de stelutza

fangigi
fangigi  •  27 Noiembrie 2015, 16:25

Asa e, mai mare rasul Sumi! Sa ai in palmares ca bati clona fcsb e cam acelesi lucru ca bati Viitorul Chirnogi sau Magiunul Topoloveni!:)))

Vezi toate comentariile (73)
Comentează