FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ASTRA 1-2

Șumudică ironizează echipele cu "săli făcute să agațe TRX-urile": "Alții conduc mingea cu tibia"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 18:07

Marius Șumudică consideră că Astra ar fi putut domina fotbalul românesc mulți ani de acum încolo, în cazul în care giurgiuvenii reușeau să-și păstreze jucătorii.

"Sunt niște jucători capricioși, chiar dacă își mai aprind o țigară, mai beau o cola. Când intră pe teren, îi ascultă «boroboața». Nu ca la alții, care conduc mingea cu tibia. Au cele mai bune condiții și, săracii, sunt singurii jucători care conduc mingea cu apărătoarea.

Îmi pare rău că n-am putut să ne ținem jucătorii, dominam fotbalul românesc mulți ani. Cu hectarele lor de teren, cu sălile făcute să agațe TRX-urile, cu nuielușa, tot noi îi dominam", a spus antrenorul Astrei la finalul meciului cu FC Voluntari, citat de TV Sport ro.

Întrebat dacă a discutat cu Bogdan Lobonț înaintea meciului cu AS Roma, Șumudică a răspuns ironic:

"Nu am vorbit cu Lobonț, că e un băiat, Negraru, la integritate (n.r. Costin Negraru, şeful departamentului de integritate din cadrul FRF,), și mi-e frică să nu ma urmărească, e pe urmele mele. Și când merg la o farmacie și mă opresc cu mașina, ma uit în stânga și în dreapta să nu fie vreo casă de pariuri".

Astra joacă împotriva Romei în ultimul meci din grupele Europa League, joi, de la ora 20:00.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  05 Decembrie 2016, 07:30

Mai bine ati scoate alt ziar - D.S.B., in care sa publicati numai declaratiile unora ca Dragomir, Sumudica si Becali, pentru amatorii de mizerii. Asa ar ramane G.S.P. mai curat si ati avea spatiu pentru articole serioase. Asta daca... va pasa de sport, poate prea mult...

827246700645768
Andreica Gogu  •  05 Decembrie 2016, 06:12

Domnule Sumudica, am postat multe comentarii generate de disponibilitatea ta de a te crede buricul pamantului; daca dumneta sau altcineva care gestionea prestatia ta pe net , ati fi citit , ai fi descoperit ca te apreciez ; nu pot insa admite unele derapaje; vrei sa cred ca cei care folosesc TRX, nu o fac cu buna stiinta; ce te deranjeaza ca folosesc aceasta metoda; nu o agreezi, sa fii sanatos, lasa-i pe ei sa o faca; ***, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  04 Decembrie 2016, 23:02
Postat de Dorin Dorin pe 04 Decembrie 2016, 21:24

becali a luat tzeapa ! daca lua toata echipa astrei odata platea mai putin dacat sa ia bucata cu bucata,propun sa ia si sigla astrei si o schimbe pe cea a fcsb-ului ca sa nu mai zica lumea ceva de ei

nu mai zice nimeni de noi nimic pt ca s a terminat procesul, armata nu are 400,000 euro pt taxa de timbru, in schimb la dinamu de abia s au depus actele pt proces intre fc dinamo badea si fc dinamo negoita, iar cs dinamo se uita din exterior, aveti nu una, ci DOUA clone, jucati in echipament Nike si la magazinul oficial vindeti Lotto, sigla nu e a voastra, site-ul oficial a lui Badea nu al vostru, si contractul la stadion e facut tot cu fc dinamo badea =)) sunteti vai mama voastra dar *** de steaua =))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează