FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Șumudică își continuă războiul cu fanii steliști: "Unuia i-a căzut placa din gură în timp ce mă scuipa"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 21:34

Marius Șumudică s-a contrat cu suporterii steliști pe tot parcursul meciului pierdut de Astra cu FCSB (0-3), iar tehnicianul a continuat să le răspundă fanilor și după meci, uzând și de remarci rasiste.

"N-am văzut niciunde atât de mulți «colorați» cum am văzut la meciul cu FCSB. Și atât de mult le făcea plăcere să mă înjure, incredibil.

E clar că i-am chinuit tare până acum, deși eu i-am făcut campioni în urmă cu doi ani. Unuia i-a căzut placa din gură în timp ce mă scuipa", a spus Șumudică pentru radio Sport Total FM.

"Mi-a aruncat unul ceva prin strungăreață și chiar și acum simt pe aici niște clei. O fi mâncat vată pe băț, dar asta e. Sunt dezamăgit un pic de bodyguarzi și de această firmă de bodyguarzi angajată de club. Pur și simplu îi lăsa să scuipe" Marius Șumudică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
valentinn10
valentinn10  •  08 Aprilie 2017, 11:42

sumimica , ascunde-te , fugi in padure , esti urat rau si la propriu si la figurat, sperii copii zau asa , du-te , duu-te hidosule...

werder_fan
werder_fan  •  08 Aprilie 2017, 08:38

dea dreptul gretos acest personaj cred si adulat de presa din Ro. Alaturi de Becali unul dintre personajele care trebuie sa dispara cat mai repede din prim planul fotbalistic. Prin comportamentul lui a facut foarte mult rau fotbalului.

1258802267479225
Marian Ghergus  •  08 Aprilie 2017, 06:58

La fcsb sunt ***.........si asa de mult isi injura *** .......!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează