FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 2-2

Şumudică l-a luat cu asalt pe arbitrul Comănescu: "Trebuie să şi vorbeşti, pentru că astfel arbitrii vin şi îşi fac treaba!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 20:42

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a comentat parida cu Viitorul, scor 2-2, şi acuză arbitrajul lui Adrian Comănescu.

"Este specilaitatea casei să pierdem aşa. Nu am putut să ieşim din careu 4-5 minute şi ei au marcat. Nu am reuşit să menţinem rezultatul. Se vede oboseala. Vineri ne-am întors de acolo, iar jucătorii au stat doar în careu. Ducem lipsă de fotbalişti şi jucăm fără vîrf. Jucătorii pe care i-am schimbat erau morţi şi de aceea i-am schimbat".

Despre arbitraj: "Pînă acum m-am abţinut, dar nu se poate. Trebuie să şi vorbeşti, pentru că astfel arbitrii vin şi îşi fac treaba. E penalty clar în minutul 94. Este viciere de rezultat. Cel de la Viitorul l-a luat în braţe pe Dandea şi l-a pus jos.

Zic şi eu ca Hagi etapa trecută «Dă-mi ce al meu» . Poate la prima fază, faultul la Junior Morais  nu a fost în careu, dar al doilea a fost în careu. Nu se poate aşa ceva", a spus Şumudică la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  02 August 2015, 22:04

urmeaza amenda si restul de penalizari

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  02 August 2015, 21:50

Șumi mai bine ar lăsa arbitrii și și-ar face el treaba. Că i-au dominat clar Viitorul. Să-i zică săru` mâna lui Hagi că a scăpat neînvins.

alegzander19
alegzander19  •  02 August 2015, 21:40

Hai sa fim seriosi .. Dandea a cazut de zici ca l-a lovit buldozerul desi saracu ciupe nu este nici jumatate cat el :P

Vezi toate comentariile (10)
Comentează