FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică la FCSB sau "blat" cu Becali? Cum s-a "îndoit" omul care simbolizează antistelismul » Top 5 atacuri la adresa rivalei

Gest obscen făcut de Șumudică spre fanii echipei roș-albastre, în meciul din Cupa Ligii, din 2016
Gest obscen făcut de Șumudică spre fanii echipei roș-albastre, în meciul din Cupa Ligii, din 2016

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 09:59

Cu 3 etape înainte de finalul Ligii 1, Șumudică și Becali schimbă amabilități la fileu și întrețin posibilitatea ca primul să devină noul antrenor al lui FCSB. Scenariu care părea de neconceput până în urmă cu câteva săptămâni. 

Poate fi un nou bluf al lui Gigi, pentru a-l atrage de partea lui pe antrenor și astfel Astra, ieșită din lupta la titlu, să nu facă jocurile rivalelor FCSB

Însă nici Șumudică nu mai pozează în ultrarapidist, iar ultimele lui declarații contrastează puternic cu atacurile vehemente la adresa rivalei. 

Antrenorul campioanei a afirmat ieri că ar accepta orice ofertă de la un club care vrea performanță, chiar și de la FCSB, deși de-a lungul ultimelor luni a profitat de fiecare ocazie pentru a râde de FCSB și de a-i ironiza pe rivali.

Iată un TOP al celor mai dure atacuri ale lui Șumudică la adresa rivalei, afirmații care i-au construit o imagine de om care simbolizează antistelismul:

1. "FCSB va lua palmaresul din 2003, așa că ne apropiem de ea, avem un titlu câștigat. Dacă ne ajută Dumnezeu, o ajungem, pentru că are doar 5 campionate din câte am văzut"

2. "E grav dacă un club a ajuns să aibă un nume format din inițiale. Este o mare lovitură, negativă, pentru patronul echipei. Având în vedere că va avea palmaresul începând cu anul 2003, să nu mai râdă de Rapid! FCSB-ul e sub giuleșteni ca număr de trofee câștigate.

Dacă mă forțez un pic, prind și eu acest «mare» club din urmă. Nici n-o să mai râd de FCSB, pentru mine nu mai există rivalitate cu această grupare". 

3. "Eu am zis în spirit de glumă că aș antrena-o pe Steaua. Clubul actual oricum nu mai e Steaua, e FCSB și tinde să devină Astra 2, la câți jucători a luat de la noi. D-aia am făcut o glumă. Pe Steaua n-aș antrena-o nici pentru 500.000 de euro plătiți pe loc!"

4.  "Nu cred că mai e derby. Ce derby să mai fie dacă joacă FCSB cu Dinamo? Dinamo e Dinamo, FCSB ce e?"

5. "Şi dacă mănânc pâine cu ceapă, nu am nevoie de un euro de la Gigi Becali! Eu mai vorbesc aşa cu el, glumesc cu el la telefon şi el îmi spune «Da, tată, dar eu fac tot». Eu nici nu îmi doresc să antrenez Steaua. Nici dacă sunt la bordură şi nu am să beau un pahar cu apă.

Legătura mea de prietenie cu Gigi este una umană, profesională nu poate să existe niciodată. Şumudică nu o să fie niciodată preş, nu o să fac ce îmi spune un patron. Steaua este un subiect închis, fie că se numeşte Steaua, FCSB, FC Star Biscuiţi, Faci Ce Spune Becali.

Sufletul meu nu poate să se apropie niciodată de o astfel de echipă".

Îl vrei pe Șumudică antrenor la FCSB?

Da
Nu
Nu știu, eu țin cu Dinamo ;)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
tb73
tb73  •  01 Mai 2017, 13:20

ce poza sugestiva... :)))

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  30 Aprilie 2017, 19:54
Postat de khal_37 pe 29 Aprilie 2017, 23:59

Nu tovarase scribalau de serviciu al pcr psd in adn=fcd...pariorul infractor care ne-a facut tara de rusine a facut blaturi doar cu dynam0. Cu Viitorul a fost doar un no combat IEFTIN orchestrat de fostii rapidisti ninel, ***, ionutz si nicuLAE.

*** fi tu cal , dar nu esti un cal de curse , esti doar o martoaga *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

893496014006517
Marian Dinu  •  30 Aprilie 2017, 09:58

Trebuia pus si raspunsul - nu stiu, eu sunt Stelist Eu, daca tin cu Steaua nu pot vota.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează