FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Șumudică le răspunde celor care susțin că West Ham nu și-a dorit calificarea: "Să nu mai spună lumea că au jucat cu echipa a doua "

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 11:21

Marius Șumudică le-a răspuns celor care susțin că Astra profitat de dezinteresul englezilor de la West Ham pentru a se califica în grupele Europa League.

"Bugetul nostru este de cinci sau șase milioane de euro. La noi problemele sunt următoarele: salariile jucătorilor mei se ridică la 130.000 de euro pe lună, toți jucătorii. Când scoți o echipă precum West Ham, înseamnă enorm.

West Ham a jucat cu City. Au avut opt jucători care au jucat cu noi în primul 11, să nu mai spună lumea că au jucat cu echipa a doua și că nu i-a interesat", a spus Șumudică la televiziunea sportro.

 Acesta a explicat și evoluția slabă a fotbaliștilor săi în meciul cu FC Voluntari, încheiat la egalitate, 1-1. 

"Am jucat repede, la două zile, e greu să aduci jucătorii cu picioarele pe pământ. Avem de suferit din cauza terenului, care este mizerabil, nu știu de ce e așa, zici că e arat. N-am putut să ne impunem jocul. Nefiind pe bancă, nu pot să-mi aduc aportul.

Silviu Lung a suferit o lovitură la genunchi în meciul cu West Ham, i s-a făcut o injecție atunci,  dar nu am vrut să riscăm", a adăugat antrenorul Astrei.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
10204390237636316
Constantin Rusanda  •  29 August 2016, 14:09

Bilic stia de probleme Astrei si i-a luat la pret de matineu, mai bine pentru noi. Randolf este un portar foarte bun (a facut un EURO decent, ca sa nu mai vorbim de Irlanda-Germania din grupe), si este portarul lor din cupe. Norocul Astrei a fost "criza" lor in ofesinva cu jucatori accidentati sau nepregatiti. La City daca nu-l au pe Aguro e problema mare de tot. Desi a jucat bine, Sterling e jucator de pluton...gen Popa. A contat foarte mult ca WH a avut Chelsiea si apoi City in campionat

9orthopaedic
9orthopaedic  •  29 August 2016, 16:13

bai castravetilor giurgiuveni, toata tara stie ca bilici si west gham au facut declaratii la sto si au jucat la misto....dar nu au vrut sa se ..strice,, cu suporterii... daca aveati sange in instalatie trebuia sa -i bateti pe milogii de la copenhaga... bronzatul ereditar de s.um.i va ajunge sofer pe un camion de la vreo unitate industriala de-a lui nicolae...

potera
potera  •  29 August 2016, 14:50
Postat de Calin Francu pe 29 August 2016, 13:29

ASA A FOST *** . NU AU VRUT SA SE CALIFICE . CITY AI BATE CU 2-1 SI VOI CISTIGATI PE TERENUL LOR. AM VAZUT CE ECHIPA MARE AVETI CU COPENHAGA , CARE AU DORIT SA SE CALIFICE. SA VEZI CITE LUATI DE LA WEST HAM DACA SE JUCA CALIFICARE DE LIGA CAMPIONILOR, ASA UEFA NU I-A INTERESAT. ASA CA CIOCU MAI MIC, CA NU ATI REALIZAT MARE LUCRU.

Acum nu te mai cheama nici "tzusti_reloaded" nici "catalynn" , bravo flacau.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează