FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șumudică, luat tare de oficialii lui Dinamo: "Nu vrei să stai pe banca noastră, lângă Ando? Cum poți spune asta?"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 10:22

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a declarat în mai multe rânduri că a fost căutat de cei de la Dinamo pentru a-i lua locul lui Ioan Andone.

Dănuț Lupu, fost jucător la Dinamo și scouter al clubului, a vorbit despre antrenorul giurgiuvenilor și l-a criticat pe acesta pentru declarațiile făcute.

"Dinamo este o pălărie prea mare pentru Șumudică. El a câștigat campionatul, dar să ne uităm ce jucători a avut la dispoziție. Dinamo are antrenor și nu trebuie să vorbim despre schimbarea lui.

De ce vrea Șumudică să vină la Dinamo? Dacă ai contract cu o echipă din Liga 1, cum poți spune că vrei să antrenezi Dinamo? Șumudică nu își respectă meseria când face asemenea declarații. Cum mai lucrezi cu cei din conducerea Astrei? Rezolvă problemele pe care le ai acolo și după poți vorbi. Dacă eram la FRF, suspendam jucătorii și antrenorii care sunt legitimați la o echipă și spun că vor la altă echipă.

Am o propunere pentru Șumudică. Nu vrea ca la meciul dintre să Astra și Dinamo stea pe banca noastră, lângă Andone? S-ar înțelege pentru că Ando i-a fost antrenor", a spus Lupu la TV Digi Sport.

  • Meciul Dinamo - Astra se va juca sâmbătă, de la ora 20:30, și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1422898941351462
Dan Antoniu  •  28 Octombrie 2016, 07:03

sumudica = tupeu si nesimtire la MAXIM !!!

melcul_furios
melcul_furios  •  27 Octombrie 2016, 14:14

Ce scouter e Lupu? A facut niste transferuri si nu stim noi? El are dreptate intr-o lume normala, insa nu e cazul azi, in Liga 1, unde avem 4 echipe in insolventa si FCSB transfera in afara perioadei de transferuri fara nici o problema. De ce nu spune Lupu daca e normal ca patronul lui sa declare periodic ca vrea sa vanda clubul si cauta investitori?

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  27 Octombrie 2016, 13:33

astra, dinamo, sumudica, andone, tot o apa si-un pamant: mascarici, ***, vai de capul lor. COOPERATIVA 2016.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează