FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Șumudică, mesaj pentru Reghe și Anamaria: "Nu am niciun fel de interes"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 martie 2017 14:54

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a împlinit astăzi 46 de ani, și nici de ziua sa de naștere nu a uitat de rivalii din Liga 1.

Șumudică a avut un mesaj către Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, care spusese că nu este normal ca un tehnician să discute cu jucătorii echipei adverse.

"Vreau să îi răspund lui Reghe. A spus ieri că am dreptul de a vorbi cu jucătorii de la Steaua, dar că nu este corect. Nu am niciun fel de problemă dacă Reghe, Anamaria sau Mihai Stoica discută cu jucătorii mei.

Sunt anumite relații de prietenie. Am lucrat cu niște oameni și nu-mi poate nimeni interzice să discut cu ei. Eu nu cer niciodată favoruri. Am lucrat împreună și nu putem trece peste momentele frumoase pe care le-am trăit.

Jucătorii care au ajuns la Steaua sunt de o calitate morală excepțională. Trăim într-un fotbal bolnav. Chiar dacă discut cu patronul, cu jucătorii, nu am niciun fel de interes", a declarat Șumudică potrivit TV Sport ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Martie 2017, 12:59

Sa pastrati declaratia asta, in cateva saptamani moralul Tilica o sa fie antrenorul Fecesebeului. Sigur, el uraste de moarte Steaua si pe stelisti, dar asa cum a declarat, ar putea linistit sa antreneze echipa lui Gigi pentru ca (asa cum declara el) NU E STEAUA deci nu vede nici un fel de problema. Nu uitati, pe vremea cand antrena Galca sau Mirel Radoi, Reghe dadea fix aceleasi declaratii. Nu e o problema ca vorbesc cu jucatorii, sunt prietenii mei, patronul la fel, nu e nicio problema ca vin la mine la gratar, etc...

1422898941351462
Dan Antoniu  •  05 Martie 2017, 07:13

dute reghe acasa, te astepta prodanca cu drag, unde-i mai bine ca acasa ? NE EXASPEREZI CU STILUL LUI STEAUA SI CU DECLARATIILE TALE !!!

10202925648180625
Eugen Qy  •  05 Martie 2017, 06:10

Pai unde, se putea duce Ciobanul daca nu la PUTIN ? Fiindca are MARE nevoie de putina pentru branza, ca s-a vazut, ca daca n-a avut putina, s-a stricat branza si i-s-au imbolnavit oamenii, mai intai Mimilusa si apoi Prodregheblat !!!!!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează