FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică, nervos după ce a aflat că poate fi suspendat în Europa: "M-au arestat! Cum să-mi interzică mie să fac orice legat de fotbal?!" » Întrebare de baraj pentru Burleanu

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2016 21:53

Marius Șumudică s-a enervat extrem de tare când a aflat că FRF va trimite la FIFA și UEFA cazul său legat de pariuri și poate fi suspendat și în cupele europene.

Tehnicianul Astrei a făcut o paralelă între cazul său și alte cazuri celebre și spune că a încercat să ajungă și la președintele FRF Răzvan Burleanu.

"Am tot tăcut până acum, dar arde carnea pe mine. Eu sufăr în momentul de față. Eu am înțeles că mâine vor transmite la FIFA și UEFA decizia în cazul meu pentru a nu putea activa nici în cupele europene. Dacă ei nu apelau la FIFA și UEFA puteam sta pe bancă la meciurile din Liga Campionilor.

Noi suntem mai catolici decât Papa. Pe Buffon, Calcio Poli, nu știu ce... Conte la fel a luat campionatul cu Juventus și nu s-a mai întâmplat nimic. M-au arestat direct. Nu mi-au dat cu suspendare, nu mi-au dat nimic. La prima abatere ei m-au arestat. De la primul meci din sezon voi fi suspendat 50 și ceva de zile. Nu voi putea intra în contact cu nimeni din echipă. Mi-au luat dreptul la muncă. Cum să-mi interzică mie să fac orice legat de fotbal?! Crezi că pe FIFA îi interesează de Șumudică? O să le dea un răspuns și o să le zică să-și rezolve singuri problemele.

Am vrut să intru la domnul Burleanu și am fost oprit de paznici. Mi-a zis că se poate interpreta, nu am avut ce să vorbesc. Voiam să-i explic. Sunt om corect, dar nu-mi poți da pușcărie de la început că nu m-ai prins cu cocaină. Există oameni în FRF care spun că regulamentul e greșit. Au zis că acest articol 38 care se leagă de suspendarea unui om de fotbal e greșit pentru oamenii care sunt interziși", a declarat Șumudică la radiosport1.ro.

Tehnicianul Astrei a avut și o întrebare la care așteaptă un răspuns oficial din partea FRF.

"Dacă Astra îmi suspendă contractul, eu cum îmi ispășesc pedeapsa? Să mă anunțe și pe mine cineva oficial, pentru că pe mine nu mă mai angajează nimeni. Nu mă pot angaja dacă voi fi suspendat pe o perioadă determinată. Eu vreau să-mi fac suspendarea, dar să-mi răspundă FRF sau cineva la întrebarea mea", a adăugat Șumudică.

"Cei de la Levski m-au căutat, dar le-am spus că nu putem intra în contact acum pentru că mai am un an de contract cu Astra. Cei de la Astra vor să mergem mai departe" Marius Șumudică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
465037723673380
Vasile Malaescu  •  16 Mai 2016, 17:02

nene burleanule,lasa-ne;;nu intelegi?

functionarul
functionarul  •  16 Mai 2016, 13:05

Jumulica - minte mica, are un tupeu ***.. desavarsit ... !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1749932475238909
Wlad Verdis  •  16 Mai 2016, 11:51

antrenorul cu o lipsa de bun simt crasa-necioplit cu un comportament de doi bani -ca el nu-i nimeni-

Vezi toate comentariile (66)
Comentează