FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

Șumudică nu are voie să antreneze timp de 6 luni » Iese Astra din lupta la titlu?

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 08:42

Așa cum GSP a anunțat în exclusivitate, Marius Șumudică a fost suspendat timp de 6 luni, timp în care nu are voie să pregătească nicio echipă.

Astra intră în play-off de pe primul loc, cu 26 de puncte, cu două mai multe decât Dinamo și Pandurii. Formația giurgiuveană este văzută de mulți drept favorită la câștigarea titlului, dar are mult de muncit.

Decizia în cazul lui Șumudică nu este definitivă, antrenorul putând să facă recurs.

Cu Șumudică suspendat timp de șase luni, formația va fi condusă de secundul Bogdan Andone, dar rămâne de văzut dacă acesta va reuși să mențină atmosfera din vestiarul echipei, factor decisiv în rezultatele excelente ale echipei.

 "Va fi greu pentru noi. Sunt surprins de decizie. Vom vedea cum vom face. Nu știu cum va fi fără el. Șumudică a făcut grupul nostru, el a făcut atmosferă frumoasă la echipă. El a rezolvat problemele aici" Geraldo, la Dolce

"Șumudică reprezintă 50% din echipă. Dacă va fi suspendat Șumudică, vom fi mult mai puternici și mai ambițioși pentru câștigarea campionatului" Cristian Oros, fundaș central Astra

CLASAMENT PLAY-OFF DUPĂ ÎNJUMĂTĂȚIREA PUNCTELOR

Locul Echipa Puncte
1.  Astra 26
2. Dinamo 24
3. Pandurii 24
4. Viitorul  23
5. Steaua 22
6.  ASA Târgu Mureș 19
  • Punctele obţinute după sezonul regulat au fost înjumătăţite şi rotunjite în plus 
  • Golurile marcate şi primite au fost şterse, echipele pleacă cu golaveraj 0
  • Echipele din play-off vor disputa 10 etape, fiecare echipă va juca împotriva celorlalte de două ori (acasă şi deplasare)
  •  Locurile 1 și 2 din play-off se califică în Liga Campionilor, în timp ce locurile 3 și 4, plus câștigătoarea Cupei, merg în Europa League. Dinamo nu are drept de joc în Europa

Va rezista Astra în lupta la titlu? Cine este favorită la câștigarea campionatului? 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
sakamoto
sakamoto  •  03 Martie 2016, 09:23

Politica conducatorilor fotbalului Mafiot romanesc este urmatoarea:distrugerea sistematica-cu orice mijloace-a rivalilor celor doua clone comuniste, Dinamo si Steaua. Aceste doua cluburi conduc fotbalul romanesc, sint facute campioane cu procedee Mafiote si sint mereu umilite in confruntari internationale. Au fost pedepsite Poli Timisoara-matrasita in loga a 5-a de sandu si duru-Petrolul Ploiesti, iar acum este lovita Astra. Pt un fotbal curat!

khal_37
khal_37  •  02 Martie 2016, 12:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1583968508554190
Marian Rotaru  •  01 Martie 2016, 22:02

DOMNULE MARIUS SUMUDICA MARELE SIMULATOR LOVIT IN CAPUL DIN UMARUL STANG LA MECIUL CU DINAMO, DE CE IN MECIUL JUCAT DE ASTRA PE STADIONUL DINAMO, NU MAI STIU DATA PRECIS, ATI AVUT PROBLEME DE SANATATE SI VI S-A FACUT RAU. ATI PARIAT CUMVA O SUMA MARE SI ERA SA O PIERDETI. ALTFEL DE NEINTELES REACTIA DVS DIN ACEL MECI.. SA VA MAI DAU SI ALTE EXEMPLE!?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close