FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Șumudică nu o scoate din calcul pe Steaua: ”Are toate atuurile pentru a câștiga titlul, ar fi un dezastru să-l rateze”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 19:06

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Astra, a vorbit despre eșecul surpriză al Stelei, 1-3 cu Voluntari, care i-a permis echipei sale să se distanțeze la 7 puncte de campioană. Avansul se va înjumătăți însă după intrarea în play-off.

Steaua rămâne o candidată certă la titlu. Cred că a fost un accident cu Voluntari. Mai multe nu are sens să spun. Ce au pierdut? Un punct și jumătate. Va fi un cu totul alt campionat. Steaua are lotul, jucătorii, antrenorul și banii pentru a câștiga titlul.

Singurele probleme sunt cu stadionul și sigla, dar nu știu exact ce se întâmplă.

Ar fi un dezastru să nu câștige titlul, mai ales că vor fi capi de serie și în preliminariile Champions League”, a spus Marius Șumudică la DigiSport.

...despre posibila suspendare pentru pariuri: ”Sunt pregătit pentru orice fel de decizie a Comisiei de Disciplină. Orice s-ar întâmpla, voi accepta fără probleme”

...despre meciul cu Dinamo: ”Nu am stat să analizez și să le calculez punctele altor echipe. Pe mine mă interesa ce facem noi. Și la Botoșani mă interesa să câștigăm, nu să scot un punct. Și cu Dinamo voi juca la fel, să câștig meciul. Nu voi juca la egal”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
d3ll
d3ll  •  26 Februarie 2016, 00:06

Are toate atuurile 5 la nr :) 1 cel mai bun antrenor Ana Maria Prodan 2 cel mai bun lot ( 3-1 la voluntari acasa) 3 s.a reintors MM si prieteniile lui continua 4 cel mai bun preparator fizic din lune 5 bine inteles asistenta reghe.  

benaflek
benaflek  •  25 Februarie 2016, 20:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geo.b.
geo.b.  •  25 Februarie 2016, 20:32

Nu va faceti iluzii,pentru ca Steaua va castiga campionatul.Nu pentru ca ar merita,ci pentru ca asa trebuie.O sa vedeti.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează