FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Șumudică nu se lasă! Noi ironii la adresa Stelei: "Nu facem transferuri la număr ca FCSB, că mi-e greu să le zic Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 11:55

Marius Șumudică nu ratează nici un moment pentru a taxa Steaua, chiar dacă acum echipa roș-albastră are scris pe tricoul numele așa cum era în trecut. 

Antrenorul Astrei îi ironizează și pentru transferurile făcute până acum. 

"E un jucător bun, un fundaș central de picior stâng, care sunt destul de rari, și ne ajută pe contrucție. Deci este un jucător foarte bun și pe care mi l-am dorit, un jucător care este învățat să joace la nivel înalt.

A jucat și anul trecut contra celor de la FCSB, mi-e greu să le spun Steaua, a jucat 180 de minute contra lor și i-a eliminat. E un jucător bun, cu talie, care cred că ne va ajuta. Împreuna cu ceilalți fundași centrali sperăm să suplinim așa plecarea lui Găman.

Noi nu luăm cantitate, că mi-ar fi și mie ușor să iau 10 jucători și să mă umflu în pene. Nu, sper să fie calitate. Am luat doar doi jucători. Vangjeli, pe dreapta, o să vedeți că o să fie unul dintre cei mai buni fundași laterali.

Are 35 de meciuri în echipa națională, chiar dacă e a Albaniei. A jucat în Ucraina și este un jucător care an de an joacă peste 7-8 meciuri în cupele europene", a spus Șumudică la Dolce. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
503551866489193
Traian Jelea  •  25 Iunie 2016, 19:18

tu *** nu ai cum sa faci transferuri pentru ca n-ai bani nici sa treci strada.fiind suspendat, nu stiu ce mai cauti acolo. obraznicia si tupeul tau *** de la rapid te-au dus la pierzanie.iti doresc tot raul din lume

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paulg40
paulg40  •  25 Iunie 2016, 18:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1549886841969085
Beny Adrian  •  25 Iunie 2016, 18:14

sumudica un impostor care paria si care a fost gasit vinovat si tot nu incelege ca in alta tara din europa era pe faras de mult , ,nu mai avea cum sa arunce cu cuvinte murdare asupra altor echipe mai exact un *** care nu trebuie sa apara in public in asa parte a societatii sa nascut asa a crescut nu are cum sa se schimbe locul lui ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează