FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Șumudică nu se poate abține! Atac la Iordănescu după selecția făcută: "Naționala le-a întors spatele"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 13:03

Marius Șumudică a criticat selecția făcută de Anghel Iordănescu pentru meciurile cu Spania și Lituania și îl apără pe Silviu Lung, despre care spune că a fost chemat pe drept la națională, deși mulți spun că Niță este mai bun. 

"Alibec e cel mai bun din țară și, spre surprinderea mea nu a fost chemat la națională. Sper ca Alibec să treacă peste momentul ăsta. Mi-a fost greu să îl aduc cu picioarele pe pământ. Nu înțeleg convocarea asta, înaintea etapei. Naționala le-a întors spatele jucătorilor.

S-a văzut și azi că Silviu Lung e un portar care merită la națională. În iarnă, când alții beneficiau de toți jucătorii, noi am avut câțiva jucători la lot.

Unii dintre ei chiar s-au accidetanți. Era normal și onest ca Silviu Lung să facă parte din lot, chiar dacă Niță a crescut mult și e un portar bun", a zis Șumudică la conferința de presă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1265138556846885
Voica Madalin  •  19 Martie 2016, 15:50

Cel mai bun ?.. E atacant si e pe 6 in topul marcatorilor din liga 1.... Sumi nu mai stie pe cine antreneaza..

florin_99
florin_99  •  19 Martie 2016, 13:54

Voi chiar n-ati inteles ca nationala se face pe afinitati,relatii,cumetrii? Aduci pe unul de la Pandurii si nu aduci cel mai in forma atacant? Nu vreau s acobesc dar veti vedea ca Mutu su *** d eMarica vor fi al Euro. Asa va fi pana cand vom aduce antrenor strain- daca vom avea vreodata! Asa cum un strain a scos handbalul fete la liman, asa ar trebui si la fotbal.Dar atunci nu vor mai putea Burleanu si noua shleahta de la FRF sa ia caimacul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close