FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică nu uită și nu iartă! Declarațiile lui Reghecampf l-au ambiționat: "Nu vom lua poziția maxi-taxi"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 14:07

Marius Șumudică promite că echipa sa va da tot ce va putea pentru a o încurca pe FCSB la partida care este programată luni, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

Tehnicianul Astrei a fost deranjat de declarațiile lui MM și Reghe, care l-au acuzat că a cedat prea ușor meciul de la Ovidiu, cu Viitorul lui Gică Hagi. 

"Este o motivaţie în plus, tot timpul mi-am dorit să câştig contra lor şi asta îmi doresc şi acum. Nu ştiu neapărat dacă e o revanşă. Ei sunt la titlu, se luptă, noi suntem jos, acolo. Eu ce-mi promit în primul rând mie, că trebuie să nu ne facem de ruşine, trebuie să dăm maximum la acest joc.

Să jucăm şi să stăm drepţi, să nu luăm poziţia maxi - taxi, adică să ne aplecăm un pic aşa. M-a deranjat ce s-a spus după meciul de la Constanţa, pentru că eu ştiu ce am făcut, cum am pregătit meciul şi niciodată nu poate să îmi spună cineva că nu îmi apar şansele corect. Astea m-au deranjat şi Dumnezeu nu doarme. Întâi trebuie să te uiţi la ţine în ogradă şi după aia să vorbeşti de alţii. Şi îţi mai da câte o palmă aşa, te loveşte când nu te uiţi la grădina ta.

Important este să îţi vezi de treaba ta şi să vorbeşti ceea ce trebuie să vorbeşti, fiindcă nu cred că e normal să vii cu acuze la adresa altor echipe atâta timp cât nu există dovezi. Şi eu aş putea să îmi acuz unii jucători, dar dacă nu am dovezi. Există posibilitatea să joace slab.

Eu niciodată nu cred că mai sunt în momentul de faţă jucători sau patroni care să se dea la o parte. Fiindcă te duci la puşcărie. Nu cred că îşi riscă cineva pielea. Dar poate sunt eu prea naiv", a declarat Şumudică pentru TV Dolce Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
896192190498051
Adi Mitrea  •  03 Mai 2017, 16:35
Postat de John Milne pe 03 Mai 2017, 14:24

Ce om corect . Mai rar vezi asa un balkanist corect .

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Mai 2017, 16:34

vrajeli sapun si ionita stiu ce fac

sexilian
sexilian  •  03 Mai 2017, 16:12

daca ai putea sa le iei banii PUSCARIASILOR......

Vezi toate comentariile (27)
Comentează