FOTBAL  »  Superliga  »  TURCIA

Pariul lui Șumudică pentru națională: "E în vogă, se va mai auzi de el" + Ce crede despre forma slabă a lui Alibec

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 26 septembrie 2017 10:43

Marius Șumudică, tehnicianul lui Kayserispor, a vorbit despre parcursul fostei sale echipe, Astra, care se află pe locul cinci în Liga 1 aproape de finalul turului. Totodată, tehnicianul l-a lăudat pe tânărul Alexandru Ioniță II, căruia îi prevede un viitor strălucit la echipa națională.

"Este un jucător care nu e o certitudine acum pentru echipa națională, dar dacă vrem să avem o schimbare de generații, Ioniță e omul potrivit, e cel mai în vogă. Erau presiuni mari să nu joace Ioniță, dar m-am încăpâțânat să-l bag și să cred în el. E un jucător bun, se va mai auzi de el la nivel înalt.

Îl felicit pe Edward Iordănescu pentru ce face la Astra. Rezultatele pozitive i se datorează în mare parte lui și jucătorilor. Consider că Astra a făcut un sezon extraordinar, dar de acum încolo începe greul. Când înlănțui două-trei rezultate nefavorabile, poți să începi să cobori. E ușor să urci sus, dar e greu să te menții acolo", a declarat Șumudică.

Antrenorul a vorbit și despre forma slabă a lui Denis Alibec, care nu are niciun gol în actualul sezon din Liga 1. 

"Nu cred că Dică e un antrenor slab, poate doar n-are experiență. E un antrenor entuziast, cred că e foarte echilibrat prin speech-ul pe care îl are. Aportul unui jucător pe teren depinde de foarte mulți factori.

Din prima până în ultima zi în care am fost acolo, cu excepția perioadelor în care a fost accidentat, Alibec nu a avut ineficacități la Astra.

Alibec și Budescu m-au ajutat în carieră, țin legătura cu ei, e o relație umană între niște oameni care au făcut performanțe împreună. Jucători de genul ăsta se nasc, nu sunt fabricați", a mai spus Șumudică, la TV Digi Sport. 

"Nu mă simt pregătit pentru postul de selecționer. Am tăria de caracter să recunosc că nu am experiența necesară pentru a antrena echipa națională" Marius Șumudică

Citește și: Șumudică l-a ridicat, Dică îl doboară: Alibec a ajuns ca Nikolici!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
poli_4_ever
poli_4_ever  •  26 Septembrie 2017, 16:08
Postat de inginerul_reloaded pe 26 Septembrie 2017, 15:15

ionita la natonala? greu de crezut dupa cum s-a chinuit sa faca un culoar pentru *** aka THE BLATISTII

pt fcsb?

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  26 Septembrie 2017, 15:15

ionita la natonala? greu de crezut dupa cum s-a chinuit sa faca un culoar pentru *** aka THE BLATISTII

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

spinoza
spinoza  •  26 Septembrie 2017, 13:55

Lasa Shumibet ca nici Contra n-are experienta si uite unde s-a catarat!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează