FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică s-a decis în privința viitorului său! "Asta voi face în vară! E un vis"

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 18:52

Marius Șumudică a anunțat că sînt șanse mari să continue și din vară la Astra și să joace în UEFA Champions League. Acesta a vorbit și despre restanțele salariale de la echipă. 

"Dacă va fi liniște la noi, cu siguranță ne vom atinge obiectivele să terminăm în primele trei locuri.

Sînt șanse mari să rămîn și din vară la Astra. Eu mi-aș dori să prindem Champions League. Sper să terminăm în primele două echipe, fiindcă UCL înseamnă enorm pentru orice antrenor", a anunțat Șumudică la Dolce.

...despre restanțe: "Vor intra banii de la Budescu și vor fi plătiți jucătorii, ei nu sînt plătiți pe decembrie, staff-ul din noiembrie.

Budescu e încărcat din toate punctele de vedere, fizic și material. Se antrenează cu noi, în China se petrece acum. Vrea să fie pregătit pentru că știe că acolo el trebuie să facă diferența.

De ce să nu vină la națională? N-ați văzut ce transferuri se fac în China? Nu știu dacă sînt meciuri în Liga I ca ritm ca cele dintre primele două echipe din Liga a II-a din China", a spus Marius Șumudică pentru Dolce Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
855172754605562
Ioan Hanga  •  10 Februarie 2016, 08:46

Trebuie sa fii cel putin *** ca sa spui ca liga II din China este peste liga I din Romania( chiar numai ca ritm). E clar: Sumudica are (mintea) mica ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  09 Februarie 2016, 23:49

ce vrajeala pe asta,pleaca sigur in vara,nu intra nici banii pe budescu,mai vedem,ala se intoarce in Romania,si astra o ia la papa !se desfiinteaza ,parca asa zicea in decembrie

spinoza
spinoza  •  09 Februarie 2016, 23:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează