FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Șumudică s-a răzgândit » Nu se mai întoarce în București pe 25 ianuarie: "Ar însemna să-mi bat joc de echipă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 17:27

Marius Șumudică a aflat în urmă cu două zile că pe 25 ianuarie va trebui să se prezinte în fața Comisiei de Disciplină și Etică a FRF.

Antrenorul a spus că va fi prezent la București pentru acest lucru, deși Astra ar urma să aibă un meci amical în cantonamentul din Cipru, cu Pogon Sczecin.

Lucrurile s-au schimbat însă și antrenorul campioanei României s-a răzgândit.

"Nu mai vin la Bucureşti. Ar însemna să-mi bat joc de echipă, de jucători, până la urmă asta ar fi", a declarat Marius Şumudică la Digi Sport.

Șumudică ar fi trebuit să se prezinte pe 25 ianuarie în București după ce clubul pe care-l antrenează l-a amendat cu 45.000 de euro pentru că a scandat împotriva patronului Ioan Niculae și a Stelei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează