FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA, NOUA CAMPIOANĂ

Șumudică s-a sfătuit cu Olăroiu pentru câștigarea titlului » Ce au vorbit cei doi

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2016 13:55

Cosmin Olăroiu l-a lăudat pe Marius Șumudică pentru strategia pe care a avut-o în acest sezon în care a câștigat în premieră titlul de campion al României cu Astra.

Tehnicianul Astrei a dezvăluit ce mesaj i-a transmis fostul antrenor al Stelei.

"Mi-a spus că noi am câștigat titlul datorită acestui rol pe care l-am jucat eu, prin care i-am făcut pe rivali să nu mai fie concentrați la fotbal, ci la problemele pe care le ridicam eu. «Ei nu credeau în antrenorul Șumudică, au spus că eşti nebun. Dar eu mi-am dat seama că tu poți fi un antrenor bun». Asta mi-a spus Olăroiu. Eu îl respect foarte mult și mă sfătuiesc cu el.

Eu am încercat prin asta să-i fac pe jucători să fie mai răi, să fie capacitați la maximum în momentul jocului. Eu am interpretat un rol, am încercat să-i atrag într-o cursă pe rivali, să fie preocupați mai mult de conflictele cu noi decât de pregătirea meciurilor. Eu asta le-am spus și jucătorilor, am intrat voit în astfel de conflicte. Dar din acest moment voi înceta să mai interpretez acest rol", a declarat Șumudică la Dolcesport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ill7ven
ill7ven  •  02 Mai 2016, 17:17

Sumi, te credem ca incetezi, doar vine vacanta. Sezonul viitor, iar incepi. :-))

andy_2008
andy_2008  •  02 Mai 2016, 16:00

In aceasta piesa ,actor principal Jumulica,arbitrii au foat regizori.Astra ca si Unirea ,CFR,Otelu este si campioana arbitrilor si a LPF. Stelistii nu au lasat jucatorii la nationala n au fost lasati sa joace.

rumunek
rumunek  •  02 Mai 2016, 16:00

Si dupa ce a injurat Steaua si familiile stelistilor, si-a facut o mare cruce in fata camerelor TV, ca doar era Pastele. Si minoritarii sunt credinciosi, mereu se jura pe cel de sus si pe mame ca n-au facut si ca n-o sa mai faca. Cine te mai crede e mai fraier ca Radu Naum, ceea ce e destul de dificil

Vezi toate comentariile (4)
Comentează