FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, SÂMBĂTĂ, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Șumudică sare la Reghe, după declarațiile făcute de stelist: "E mare frustrarea când nu iei titlul, dar ai cele mai bune condiții și ești cel mai frumos îmbrăcat"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 12:17

Marius Șumudică se pregătește de ultimul meci pe banca Astrei, cu Dinamo, și l-a atacat pe Laurențiu Reghecampf care s-a luat de Alexandru Ioniță II.

"Ioniță a exprimat tot ceea ce s-a întâmplat la acel joc prin lacrimi. Mi se pare un gest frumos. Nu a fost premeditat și nu cred ca și-a dat cu ceva la ochi că să înceapă să-i curgă lacrimile ca prin filme.

Nu înțeleg atitudinea domnului Reghecampf și nici nu vreau să stau să îi răspund, fiindcă am văzut ca în ultimul timp ne dă lecții de pedagogie, de tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Dar cred că fiecare ar trebui să vorbească despre jucătorii lui și mai puțin despre celelalte echipe.

Mie îmi pare rău de ceea ce face Gigi Becali. Fiindcă este un om care bagă bani în fotbal și fără el ar fi destul de greu ca Liga 1 să mai existe, făra el și făra televiziune fenomenul fotbal nu ar mai exista. Este un om care bagă bani, să dai 8-9 milioane pe transferuri...

Cred că asta e cea mai mare frustrare. În momentul în care cheltui 8-9 milioane de euro și nu reușești să iei campionatul și când ți se pun pe tavă cei mai buni jucatori, când ai cele mai bune condiții, când ești cel mai frumos îmbrăcat, când ai cel mai bun meniu, ai totul la superlativ, dar i nu poți să iei titlul...", a spus Șumudică potrivit TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  11 Mai 2017, 21:03

Sumu-dică bate câmpii!

1474309789255838
Apostol Viorel  •  11 Mai 2017, 19:29

Frustrare mare grețosule (reghe)!!!

hanmocar
hanmocar  •  11 Mai 2017, 19:12

*** ! A TUNAT SI V-ATI ADUNAT !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează