FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică se apără în scandalul pariurilor: "Mă duc singur la DNA! Să mă scoată cu cătușe, nu mi-e rușine"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 12:27

Marius Șumudică a vorbit despre decizia pe care o așteaptă azi din partea Comisiei de Disciplină, care îl anchetează pentru faptul că a jucat la pariuri. 

"Nu am emoții. Ce emoții să am? Ce să-mi facă? Este un dosar pe rol, vom vedea. Pot să vă spun un singur lucru: Șumudică nu a trucat în viața lui nici un meci! Nici ca jucător, nici ca antrenor. Ca să fii implicat într-o mafie a pariurilor trebuie să intri în cabină și să le spui jucătorilor «Bă, dați-vă la o parte!».

Îi spui unui jucător lucrul ăsta și nu îl mai bag, peste trei etape se duce ăla și zice: «Uite, bă, ce mi-a zis Șumudică!». Păi, eu sunt tâmpit să fac lucruri de genul ăsta?

Cine crede vreodată? Eu nu cred că există antrenori în Liga 1 care să trucheze, să fie cu mafia pariurilor, să facă ceva de genul ăsta. Își riscă pielea să se ducă la pușcărie! Dacă eu am făcut lucruri de genul ăsta, vă spun în premieră, că sunt așa exuberant, că mă duc singur la DNA!

Să mă scoată că mie nu mi-e rușine, ies cu cătușele, dacă vreodată Șumudică a trucat vreun meci, a intrat în vreo mafie, a făcut lucruri de genul ăsta! Eu n-am făcut așa ceva! Eu n-am jucat pe echipa mea, n-am făcut absolut nimic. N-am adus prejudicii integrității acestui campionat.

Eu am depus toate documentele, tot ce doreau dânșii. Le-am depus, am vorbit, am stat o oră jumătate acolo, am explicat. Aveau dosarul respectiv, am un avocat care se ocupă, nu vreau să mai discut prea mult despre asta", a declarat Șumudică conform Dolce. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Martie 2016, 00:44

ramai nul

georgatos0007
georgatos0007  •  29 Februarie 2016, 19:26

OF .....Curajosule ce esti....la meciul cu dinamo te-ai speriat de la o brigheta.Daca vine garda sa te ia cred ca te tavalesti pe jos vagabondule ce esti...Te baga lumea in seama prea mult cocalarule,.Ti s-a urcat la cap de parca esti si vreo vedeta..

444001919101397
Florean Andrei  •  29 Februarie 2016, 18:08

Dacă comisiile nu aplică regulamentul şi nu-l suspendă doi ani pe *** rapidist, aceste comisii trebuie desfiinţate !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează