FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Șumudică se confesează: "Știu că anul trecut am greșit față de ei, dar nu puteam să mă dau la o parte"

foto: Andrei Crăițoiu (Gazeta Sporturilor)
foto: Andrei Crăițoiu (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2016 12:55

Marius Șumudică nu ratează nicio ocazie să-și exprime dragostea pentru Rapid. Tehnicianul Astrei și-a propus să antreneze din nou, pe viitor, formația giuleșteană.

"Eu sunt injectat cu Rapid de la 5 ani și așa rămân până mor. Ce să fac? Asta e! Bunicul m-a dus pe Republicii prima dată … Tot ce îmi doream era să aud toba aia cum bătea în tribuna acoperită. Jucam la Sportul, și mă dădeam accidentat ca să merg pe Giulești să văd Rapidul.

Mi-a părut rău că nu am făcut mai mult pentru Rapid ca antrenor. Știu că anul trecut am greșit față de acești suporteri minunați, fanii Rapidului, dar nu puteam să ma dau la o parte cu ASA-ul, însa m-am simțit vinovat. Cred că acum le-am făcut pe plac, câștigând titlul în fața FCSB-ului.

Îmi doresc să revin în Giulești și să bucur lumea asta amărâtă, care tot timpul a fost călcată în picioare. Va veni timpul când mă voi întoarce și voi face mult mai mult pentru Rapid!", a spus Șumudică la Sport Total FM.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  27 Mai 2016, 20:41

Asa mic si deja injectat, Ninele? Si dileala de la toba aia ti se trage? Le-ai facut pe plac sarmanilor de la FCRB, castigand titlul in fata FCSB-ului? Pai, ce placere sa mai aiba acum, ca le bate falimentul la usa... Revino in Giulesti, și să bucur lumea asta amărâtă, care tot timpul a fost călcată în picioare. Va veni timpul când mă voi întoarce și voi face mult mai mult pentru Rapid!",

visinu
visinu  •  27 Mai 2016, 18:26

Pai se aude ca Alexa o sa plece, deci ai ocazia sa preiei fraiele.

banciuu
banciuu  •  27 Mai 2016, 18:23

Adevarat Ninele numai amarati acolo.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează