FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Șumudică se ia de Reghecampf: "Cum au luat acești jucători campionatul dacă nu erau pregătiți?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 21:28

Marius Șumudică l-a taxat pe Reghecampf, care a declarat că mai este nevoie de timp până când De Amorim și Boldrin vor fi la un nivel fizic foarte ridicat. Antrenorul Stelei crede că abia după un cantonament cu lotul formației sale cei doi vor fi la cel mai înalt nivel.

"Nu am stat să analizez de ce nu se descurcă Willy sau de ce nu se descurcă Boldrin. Sunt doi jucători buni.

Tot am văzut că lumea vorbește că nu sunt pregătiți. Dacă nu erau pregătiți, cum au marcat Willy cu Dinamo și Boldrin cu Astra? Nu erau pregătiți nici anul trecut, când am luat noi campionatul?

În momentul în care spui «Stai să-i vezi peste nu știu cât timp»... Nu! Sunt doi jucători foarte buni, doi jucători care au ajutat Steaua în momentul de față să facă 20 de puncte. În momentul de față, cei doi jucători au avut o contribuție clară în joc", a spus Șumudică la Digi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
plischi
plischi  •  26 Septembrie 2016, 06:03

da' nene, erau pregatiti ca astrali nu ca stelari!

431516447010175
Nuta Radu  •  26 Septembrie 2016, 05:42

Ce domnule PARIORE,nu tiaduci aminte cum ai luat campionatul,sa-ti inprospatam memoria putin,1- meciul cu steaua cu coltescu,2-aranjamentul cu dinamo[cu falcosu],vrei sa le reamintim pe toate si ajutorul celor dela gazete si digi in special toti au tacut in acele momente,vezi ca bunul dumnezeu nu doarme si nu da cu parul stai ca abia este inceputul stiu ca iti sta in gat steaua cand pronunti incontinu fcsb,dar le va veni randul si acestor ziaristi si comentatori,inca odata este fff jenant domnule PARIOR care ai facut suspendarea in biroul lui coman si dedeai indicatii pretioase.

1686525761599040
Mario Durm  •  26 Septembrie 2016, 00:36
Postat de spinoza pe 26 Septembrie 2016, 00:19

Sa vorbeasca un antrenor adevarat, nu unul de pe ultimele locuri!

Antrenorul ala de pe "ultimele locuri" v-a adus voua titlul in vitrina acum 2 ani iar anul trecut s-a cam ***@t pe voi. Intelegi ce spun? Daca sunteti pe primul loc, sunteti datorita faptului ca aveti un patron ca BECALI care cumpara tot ce vrea NU datorita lui RegheBlat. Ca sa stii treaba asta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează