FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică, show la conferința de presă după 0-2 cu Timișoara! Reacție surprinzătoare când a fost întrebat despre transferul lui Budescu: "Ia răspunde tu, ăsta, mai bombonel"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2016 10:05

Marius Șumudică a avut o ieșire nervoasă la adresa unui jurnalist din Timișoara după meciul pierdut de echipa sa, scor 0-2. 

Tehnicianul Astrei a răbufnit când a fost întrebat despre o posibilă plecare a lui Budescu la Steaua. 

"Cum să nu ajungă Budescu la Steaua? Este liber de la iarnă. Nu vedeți că toată lumea de la noi merge la Steaua? Așa slabi cum sunt ei, merg la Steaua.

Tolomacii ăștia ai mei merg la Steaua. Uite că așa se întâmplă. Voi, ăștia de la Timișoara, de ce nu dați jucători la Steaua?

Ia răspunde tu, ăsta, mai bombonel! Ia răspunde tu", a fost reacția lui Marius Șumudică la conferința de presă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
983732924972315
Soos Vilmos  •  28 Noiembrie 2016, 14:10

Probabil ca scula mica este ( sau va deveni) un antrenor bun, dar va ramine in veci un mitocan fara pereche.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Noiembrie 2016, 13:47

Mai bine puneati stelute in locul jignirilor recidivistului. Si adaugati ca ”a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor”... Multe i se permit obraznicului asta!

giovinco8943
giovinco8943  •  28 Noiembrie 2016, 13:24

pe sumudica asta nu au decat sa ii dea iar o suspendare,asta e un om fara caracter. mai bine ii dadeau jurnalistii o bataie buna .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează