FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Șumudică și-a ales următoarea destinație: "Sunt șanse bune să dau curs ofertei"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 februarie 2017 18:17

Marius Șumudică a anunțat deja că se va despărți de Astra la finalul acestui sezon, când îi expiră contractul și a dezvăluit că are din nou mari șanse de a ajunge în Turcia, în cazul în care o asemenea mutare nu va fi periculoasă. 

Tehnicianul a mai fost aproape de a ajunge în Turcia, la Gaziantep, în această iarnă, dar înțelegerea a picat pe ultima sută de metri, din cauza atacurilor teroriste repetate din țară.

"O să antrenez și din vară, sigur asta o să fac! Și în momentul de față am contacte foarte bune în Turcia. E o țară atractivă, cu un campionat atractiv. Chiar azi m-am uitat să-l vad pe Valerică Găman la Karabuk, sunt de părere că am face față fără probleme dacă am juca noi cu Astra acolo.

Îmi place campionatul, cred că există posibilitatea să dau curs unei oferte. Să fie liniște, asta e condiția! Nu să beau o cafea la o terasă și să-mi sară mâna vizavi. Sau să-l văd pe unul că-mi ia ceasul de la mâna care e și ea vizavi", a spus Șumudică, citat de TV Sport ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  19 Februarie 2017, 12:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează