FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA

Șumudică, sigur pe echipa sa înainte de "dubla" cu Viitorul lui Hagi: "I-am bătut peste tot"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 14:30

Viitorul - Astra se joacă joi în sferturile de finală ale Cupei României, iar luni își dau întâlnire în etapa cu numărul 3 din play-off-ul Ligii 1.

Marius Șumudică nu se teme de partidele cu formația lui Hagi și susține că tradiția este de partea sa în aceste jocuri.

"Hagi este un antrenor bun, ei sunt pe val, sunt lideri. Nu îi va fi uşor nici lui, nici nouă. Am pierdut doar un joc cu ei, în rest i-am bătut de fiecare dată.

Avem capacitatea să câştigăm cel puţin unul din cele două jocuri, nu cred că vom pierde vreunul", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  27 Martie 2017, 15:43
Postat de valentinn10 pe 27 Martie 2017, 15:26

Ca de obicei , un burtos hidos , laudaros , fara valoare , fara caracter , a luat un campionat si mama, mama dar cei cu 5 , 10 campionate ?...

tu *** fi luat zece,modestule si ailalti cine ESTE.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  27 Martie 2017, 15:26

Ca de obicei , un burtos hidos , laudaros , fara valoare , fara caracter , a luat un campionat si mama, mama dar cei cu 5 , 10 campionate ?...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează