FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică șocat de ultimele vești despre Astra: ”Mi-am sunat avocata”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 18:44

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a vorbit despre problemele mari prin care trece formația giurgiuveană, după ce o altă firmă deținută de Ioan Niculae a cerut intrarea în insolvență a clubului. (detalii aici)

”Am citit eu cîteva detalii, dar nu știu exact ce se întîmplă. Eu nu sînt de acord ca echipele care intră în insolvență să joace în Liga 1. Nu e normal. Sînt datorii foarte mari, nu cred că e normal să apară un proces și să se șteargă cu buretele banii pentru care am muncit. Am rămas perplex.

Mi-am sunat avocata și mi-a zis că se va judeca acel proces pe 9 februarie. E tragic dacă firma care cere intrarea în insolvență a Astrei îi aparține tot domnului Niculae. Nu cred că se va ajunge la așa ceva. Noi avem de luat 1,2 milioane de euro, sînt bani de luați pe jucători, nu cred că poți intra așa ușor în insolvență, mai ales cînd ai și bani de luat”, a spus Marius Șumudică la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
robotzel
robotzel  •  08 Ianuarie 2016, 14:27
Postat de benaflek pe 07 Ianuarie 2016, 21:23

lista echipelor insolvente are parfum de scoala se curistica .cum intra la parnaie sau dau de greu gata facepraf tot .pai becali nu a fost ascuns? da n alasat sa se aleaga praful de echipa

nu il compara pe becali cu restul de infractori. asta stie ca steaua este o afacere mult prea buna sa o desfiinteze. niculae stie ca pana la urma o sa piarda campioantul pentru ca nu poti castiga la infinit cu jucatori neplatiti. daca pierde campionatul oricum intra in insolventa deci ... mai bine acum decat mai tarziu cand datoriile o sa fie si mai mari.

robotzel
robotzel  •  08 Ianuarie 2016, 14:24
Postat de haideusicfr pe 07 Ianuarie 2016, 21:06

Pana una alta pe bune sunteti pe locul 4PATRU! Acum incercati s-o omorati si pe Astra.Cum atia facut si CFR-ul .De exemplu.Doar ca nu VOI ati castigat calificarea ! Ci Romania ! ***!

cine *** o omoara pe astra? patronul lor care a promis salarii nesimtite fara sa aiba 2 bani in buzunar. esti un mare bou!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Ianuarie 2016, 21:24
Postat de haideusicfr pe 07 Ianuarie 2016, 21:06

Pana una alta pe bune sunteti pe locul 4PATRU! Acum incercati s-o omorati si pe Astra.Cum atia facut si CFR-ul .De exemplu.Doar ca nu VOI ati castigat calificarea ! Ci Romania ! ***!

.) un an nou fericit sa ai.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează