FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

SUPERINTERVIU realizat la Zagreb cu una dintre vedetele lui Dinamo: "Cei care vin trebuie să se adapteze la un club ca Dinamo, nu echipa după ei!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2016 01:58

Antun Palici este tipul de fotbalist de care vorbesc laudativ și coechipierii, și adversarii.

Mijlocașul ofensiv care face 28 de ani pe 25 iunie este tipul pozitiv, cu zâmbetul pe buze, care nu doar că muncește, dar are și o tehnică superioară, este esenţial pentru Dinamo. Gazeta a făcut un interviu cu Antun chiar acasă la el, la Zagreb.

- Cum resimţi schimbările de la echipă? Rednic a plecat cu scandal, a sosit Andone.
- N-am urmărit firul intrigilor dintre fostul antrenor și conducere. Sunt fotbalist profesionist, schimbările de antrenori sunt uzuale în acest fenomen, eu trebuie doar să mă antrenez și să joc cât pot eu de bine.

- Dinamo a pierdut o echipă întreagă, a sosit până acum un portar. E periculos?
- Cred că vor mai sosi jucători, acest club este prea mare ca să nu mai facă transferuri. Dinamo trebuie să aleagă fotbaliști care au și calitate, și caracter. De aceea, eu spun care vin că este necesar ca ei să se adapteze la un club ca Dinamo, nu echipa va mula după caracterul lor.

- Ce înseamnă Dinamo pentru tine?
- Totul, în fotbal. Mi-a oferit șansa unică de a mă exprima într-un mod în care la alte cluburi nu am avut-o, Dinamo este mai mult decât enorm.

Interviul complet este în ediția tipărită de azi și în cea digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

✓Imagini exclusive din cantonamentul Stelei + ultimele detalii din tabăra vicecampioanei
✓ INTERVIU cu stelistul Toșca despre Steaua și națională
 
✓Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
montgomerry
montgomerry  •  20 Iunie 2016, 13:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ti-au dat drumul de la balamuc?Cum ai reusit?

montgomerry
montgomerry  •  20 Iunie 2016, 13:53
Postat de zidane92 pe 20 Iunie 2016, 11:40

Daca Romania avea 2 mijlocasi de valoarea lui palic defilam in grupa asta cu franta si elvetia mai subtiri ca niciodata, nu vad cum ar putea trece vreo echipa din grupa asta de optimi, grupele a si f sunt grupele ghipsurilor puteau sa faca 2 europene separate, clasa petarde si clasa fotbal! Noi in schimb ne-am batut joc de sanmartean, de maxim si de budescu, chiar si tanase merita la lot in fata triadei de petarde scuipciu - pompa - stanciuciu! Becali baiat destept le-a pus in cv un turneu final la baieti, le-a crescut cota si a intermediat SI BLATUL CU ALBANIA!

Crezi ca Iordanescu iar fi folosit? Eu nu cred.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  20 Iunie 2016, 12:00

Cum este posibil ca un individ fara cultura si fara jena sa comenteze intr-un mod atit de josnic cu expresii de mahala si triviale?Nimeni nu cenzureaza comentariile afisate? Sau numai la politica le cenzurati?Este foarte rusinos,si nu credeam ca vreodata poti auzi din gura unui nesimtit atitea cuvinte murdare.Mai bine nu mai lasati pe nimeni sa comenteze,ca suntem de risul curcilor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează