FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, 1 MAI, 20:30, DIGI1, DOLCE1, LOOK, GSP.RO

Superoptimism » Navarro vrea să întindă o cursă FCSB-ului: ”Dinamo se va impune în Derby”

Spaniolul s-a fotografiat ieri la stadion cu un puști, după ce a vândut bilete fanilor:
Spaniolul s-a fotografiat ieri la stadion cu un puști, după ce a vândut bilete fanilor: "Suporterii, pur și simplu, ne împing de la spate" // FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 00:00

Navarro consideră că FCSB e favorită la titlu, dar vrea să întindă o cursă adversarului și spune că Dinamo se va impune în Derby.

Romera Navarro a fost integralist în toate Derby-urile de România ale ediției, având în palmares trei victorii, o remiză și un eșec contra roș-albaștrilor.

Spaniolul în vârstă de 29 de ani va fi titular și luni, mai ales că nu are niciun concurent pe post, și e optimist în privința confruntării cu FCSB: "Așteptăm acest meci mare, pe care sper să-l câștigăm. Dacă putem învinge? Evident! Am făcut-o înainte și o vom repeta luni, trebuie să fim foarte serioși în apărare. Rivalul e pe val acum, a prins un moment bun. Dar și noi suntem cam la fel, trebuie să ne facem jocul, să fim agresivi, concentrați și să fim mai buni decât adversarul!".

Spre deosebire de alți colegi, precum Rivaldinho și Busuladzici, ibericul face parte din grupul celor care nu folosesc expresia " Dinamo trage la campionat": "Nu cred că trebuie să ne gândim acum la câștigarea titlului, ci să ne gândim doar la ceea ce vom face luni, adică s-o batem pe Steaua. Adversarul are cele mai mari speranțe că o să câștige titlul, așa că o să-i lăsăm pe cei de la Steaua să rămână astfel și ne vom concentra să-i batem".

După ce-a marcat și cu Craiova (2-2), runda trecută, Romera ar dori să puncteze și-n Derby. Apărătorul dreapta știe cine îi va procura cele mai mari bătăi de cap luni: "Rivalii au foarte mulți jucători buni, nu doar unul. Alibec și Boldrin ies în evidență, dar sunt mulți într-o formă bună, trebuie să avem grijă cu majoritatea".

"Eu nu susțin pe nimeni altcineva în afară de Dinamo, nu mă interesează de Viitorul sau de alt adversar al echipei de pe locul 1. Doar Dinamo București! Ceilalți, dacă e să câștige, bine. Dacă pierd, iarăși bine!"
Romera Navarro

"Habar n-am, nu știu dacă va rămâne Contra antrenor. Mie îmi place de el, cred că toți jucătorii din lot doresc ca el să continue"
Romera Navarro

Alte știri despre Dinamo

"Suntem obligați"

Azer Busuladzici a vândut ieri tichete fanilor la stadion: "Bineînțeles, suntem gata pentru Derby! E un meci foarte important, fiindcă Dinamo n-a mai câștigat titlul de mulți ani și dacă vrem să mai păstrăm șanse la campionat, suntem obligați să învingem adversarul de luni".

Bosniaco-danezul abia așteaptă să vadă ce coregrafie vor mai face suporterii pe Național Arena: "Sunt clar cei mai buni din România. Cu siguranță, vor face o atmosferă frumoasă, de care lumea se va bucura. Tocmai pentru ei vin și alți spectatori la meci, nu neapărat dinamoviști".

Ultimul apel la Palici

Antun Palici încă n-a oferit un răspuns final vizavi de oferta de prelungire a contractului. Este în aceeași situație precum antrenorul Cosmin Contra. "Vedem, o să fie ceva zilele acestea" este reacția oficialilor la ambele subiecte. Oricum, croatul nu este presat.

"Vrea să rămână, dar mai așteaptă ceva din străinătate. Cu el se poate discuta deschis, fără ocolișuri. Eu sper să rămână, și el ar vrea, dacă nu va fi să continuăm, ne despărțim prietenește, e un tip profesionist", a comentat Adrian Mutu.

Iagăr cheamă fanii să curețe stadionul!

Comandantul Clubului Sportiv, Monica Iagăr, a explicat ieri pentru doardinamo.ro cum a reacționat după ce a văzut pozele și videoul cu mizeria de pe stadion pe GSP.ro:

"Da, noi ne ocupăm de curățenia stadionului. Dar oamenii au avut liber de Paști, marțea asta au venit la lucru. Ce să faci mai întâi? Terenul de tenis, stadionul? Într-adevăr, m-am dus și eu până la «oficială» și este mizerie. Sus, unde sunt WC-urile. Când o să am oameni, o să se rezolve problema. Deocamdată, sunt foarte puțini și noi nu avem contractată o firmă de curățenie. Să vină suporterii că majoritatea au între 20 și 25 de ani! Mi-ar plăcea să vină ei să mă ajute să curăț stadionul Dinamo. Nu avem lacăt pe ușă, este parcul lor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează