FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

SuperSteaua, la chioşcuri sau prin SMS

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2009 00:00

Cartea scrisă de Andrei Vochin se mai găseşte la chioşcurile de ziare. Pentru a comanda ambele volume SuperSteaua, trimiteţi SMS la 7662 cu textul "STEAUA 1,2". Costul unu:y SMS este de 8 euro, plus TVA. Volumele se pot cumpăra şi separat, prin SMS la 7604 cu textul "Steaua 1" sau "Steaua 2". Costul SMS-ului este de 4 euro, plus TVA. Contravaloarea cărţii va fi reţinută din factura de telefon mobil.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  14 Martie 2009, 22:25

AM TRIMIS SMS-ul PENTRU COMANDA CARTILOR PE 23 FEBRUARIE, BANII I-ATI INCASAT SI NICI PANA ACUM NU M-A SUNAT NIMENI DE LA GSP! E 14 MARTIE!!! E INADMISIBIL ASA CEVA! VA ROG REMEDIATI URGENT!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează