FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Superstiția lui Andone? » Surpriza lui din primul "11" cu Viitorul a marcat în Liga 1 doar împotriva echipei lui Hagi

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 19:12

Ioan Andone a surprins la meciul cu Viitorul de azi. Antrenorul lui Dinamo a lăsat pe bancă doi dintre cei 4 căpitani ai echipei.

Antun Palici și Dorin Rotariu nu și-au găsit loc în primul "11". În schimb Hanca și Patrick Petre (19 ani) vor începe din primul minut acest joc.

Patrick a fost titularizat în premieră în acest sezon. Culmea, tocmai în fața echipei în poarta căreia a marcat singurele sale goluri în Liga 1. 

Puștiul lui Dinamo a marcat în partida terminată la egalitate, 1-1, în iulie 2015. De asemenea, a mai punctat în noiembrie 2014, când Dinamo a pierdut cu 2-3 pe teren propriu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
982752305135194
Alina Stoian  •  20 Septembrie 2016, 22:37

*** falcosule cu echipa pe care o faci ,daca dinamo a ajuns sa se impedice de viitoru ,de medias ,de tg.mures inseamna ca suntem pe marginea prapastiei ,da-l afara pe andone negoita ca-ti mananca si ultimii bani ;si-au batut joc de dinamo niste pusti de la viitoru !!!!!!!!!!!!!***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează