FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASTRA 1-2

Superstițiile lui Săndoi: "Nu m-am uitat la faza penalty-ului și cred că am greșit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iulie 2015 20:44

Emil Săndoi s-a declarat mulțumit de jocul Craiovei din repriza a doua, însă dă vina pe ghinion pentru înfrîngerea în fața Astrei, scor 1-2.

"E greu să pierzi după ce faci o a doua repriză foarte bună. Am avut multe ocazii. Ăsta e fotbalul. Azi a fost nedrept. În cel mai rău caz pentru noi ar fi trebuit să se termine egal. Trebuie să ieșim din pasa asa proastă.

Consistența jocului, mai ales în repriza a doua, a fost bună. Din păcate facem cadouri adversarilor, facem greșeli de marcaj. Avem neșansa să fim taxați mereu. Zlatinski cînd a intrat a ordonat meciul și ceilalți doi care au intrat au jucat foarte bine. Rezultatul e nedrept.

Nu m-am uitat la faza penalty-ului. Cred că am greșit că nu m-am uitat. Dacă reușeam să înscriem acolo poate tranșam în favoarea noastră meciul de azi. Jocul e la un nivel peste mediu, chiar dacă nu avem decît un punct", a spus Săndoi la Digisport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  27 Iulie 2015, 11:24
Postat de adrian008 pe 26 Iulie 2015, 21:02

Daca bate Poli maine ,Craiova e defapt pe ultimul loc.Daca nu erau penalizarile Petrolului si CFR-ului.Despre ce vorbim aici?Echipa joaca bine dar e pe ultimul loc.Va pupa Rotaru pe portofel clonelor :)))

Anul trecut, cu Gane, tot 1 punct aveau, apoi 19 meciuri fără înfrângere. Acum, o să vină Piţurcă şi o să aibă 20 de victorii consecutive ! Când a plecat, i-au dat arabii un cămiloi şi o cămilă cadou, să-şi aducă aminte că i-a cocoşat de bani. Când o să intre pe teren, *** şi *** ! I-ar cam trebui şi lui Bawab, că prea e moale pe teren...*** l-a primit Prodanca, specialitatea ei. ***, i-l dă lui Neubert în pregătire, apoi îl vinde ca fotbalist, la Las Vegas Camel Team...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

writer
writer  •  27 Iulie 2015, 09:10

trebuia sa bata Curelea ca tot incercati sa-l vindeti si el nu poate marca din nicio pozitie

valu4ever
valu4ever  •  27 Iulie 2015, 08:34

doi *** de antrenori care se lupta din rasputeri sa retrogradeze craiova.ar fi a seasea echipa retrogradata de cirtu,cine-l mai poate egala?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează