FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii lui Dinamo decid transferurile echipei » Ce jucător a ratat echipa alb-roșie din cauza fanilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 09:58

Ioan Andone caută un atacant pe care să îl aducă la Dinamo, care să concureze cu Gnohere, și l-a vrut pe George Țucudean.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că atacantul dorea să revină la Dinamo, dar revenirea lui Țucudean la formația alb-roșie a căzut în ulima clipă.  

Încă de la începutul verii, Ţucudean a dat semnale că ar fi de acord cu un come-back. Andone l-ar fi dorit, mai ales că-l cunoaşte bine. Chiar şi zilele trecute, înainte de a semna cu Pandurii, George a dialogat şi cu antrenorul, şi cu conducătorii "câinilor".

Totuși, mutarea a căzut din cauza fanilor. Suporterii lui Dinamo nu au uitat trecutul stelist al lui Țucudean și s-au opus cu vehemență transferului.

Toate detaliile despre posibilul transfer sunt în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor. Tot acolo poți afla ce mesaj i-a transmis conducerea lui Dinamo lui Țucudean și cum a demonstrat acesta că vrea să revină în Ștefan cel Mare cu orice preț. Poți răsfoi Gazeta și în varianta digitală, aici!

De-a lungul carierei, atacantul a jucat la Dinamo între ianuarie 2011 și ianuarie 2013, apoi în perioada august 2013 - iulie 2014. Țucudean a mai evoluat la UTA, Standard Liege, Charlton și Steaua.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Osanale de 170.000 € » Burleanu toacă finanțele Federației: își face imagine la TVR cu banii FRF!

Nistor vine la Dinamo pe un salariu inferior celui de la Pandurii!

Mergi pe mâna noastră! Cele mai tari ponturi în pagina dedicată pariorilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
demolarii
demolarii  •  30 Iulie 2016, 22:13

Ceva de genul asta am citit si la inceputul anului cand acelasi jucator s-a dus la ASA. Ca sa inteleaga si ultimul ziarist, un jucator care nu realizeaza nimic si sta sub 4 ani la o echipa, nu e apriori reprezentativ. La ce fotbal a aratat Tucudean dupa ce a plecat de la Dinamo, prin comparatie, Esombe era 2 clase peste. Se poate fara Esombe, deci se poate si fara Tucudean....pierde Ana la comision....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Iulie 2016, 19:45

suporterii nu au uitat ce ? ce ma ?...))))))))))) trecutul stelist ??? bai amaratilor, asta a avut trecut dinamovist bai, nu stelist ! pe la echipa migratoare a trecut meteoric bai, nici nu s-a intalnit cu golul, la ashtea. si apoi, care steaua bai, nepricopsitilor ? fcsb ! poate se supara iar nea talpangura pe voi !..))))

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  30 Iulie 2016, 17:05
Postat de zizu pe 30 Iulie 2016, 14:35

tucudean nu are trecut stelist...tucudean are trecut dinamovist! singurul lucru care l a facut ca sa fie detestat de suporteri au fost unele din declaratiile lui dupa transferul la fcsb si faptul ca prea usor a plecat capul la ....vrajeala lui becali si dorinta lui de a face arogante...! duplicitarismul se .....deconteaza!

HAI LASA L ..CA NICI VALOAREA NU L DA AFARA DIN CASA.. NU CRED CA PROTESTA NIMENI DACA ERA CEVA DE CAPUL LUI... FIGURI DE COCALAR DE BANI GATA SI...PUNCT :)

Vezi toate comentariile (40)
Comentează