FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Suporterii Petrolului plănuiesc strîngeri de fonduri pentru a ajuta echipa

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 07 februarie 2015 20:24

Situaţia de criză în care se află Petrolul nu i-a lăsat indiferenţi pe fanii formaţiei prahovene, care sînt pregătiţi să strîngă fonduri şi anunţă un miting în centrul Ploieştiului.

"Se intenţionează obţinerea unei autorizaţii pentru a realiza un miting de anvergură în centrul oraşului Ploieşti. Suporterii vor derula unele acţiuni de strîngere de fonduri pentru a ajuta ceea ce avem noi mai important, iar la momentul actual ceea ce avem noi mai important este reprezentat de centrul de copii şi juniori", a spus unul dintre suporterii Petrolului, Octav Preda, pentru Dolcesport.

Acesta le-a transmis şi un mesaj jucătorilor Petrolului: "E greu fără bani, o ştim cu toţii, dar eu îi rog în numele suporterilor petrolişti să ramana uniţi şi cît timp se vor afla sub aceste culori să dea tot ceea ce pot ei mai bun", a mai spus el.


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
humanimal
humanimal  •  08 Februarie 2015, 22:45
Postat de luker pe 08 Februarie 2015, 03:25

Mai bine strangeti bani pentru spitalul din Ploiesti, hahalerelor. Vreti toti la circ nu sa fiti sanatosi. Faceti meeting sa aiba astia ce sa dea 2 minute la stiri. Lupi pacaliti de capra.

Nu stiu daca e asa maidanezule ca lui capra nu i-a acordat nimeni incredere, a pus laba pe echipa asta de la alt mafiot Walter. Stati cu botul pe labe potailor si nu mai comentati. Pe voi v-au pacalit 3 minoritari si un popponar: netoiu, borcea, badea respectiv savulescu .

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Februarie 2015, 17:06
Postat de ohio pe 07 Februarie 2015, 21:27

Mai oameni buni,strange-ti bani sa va platiti datoriile la banci.Lasati-i pe fotbalisti.Cand ei castigau 10.000-15.000 de euroi pe luna va asigur ca niciunul nu se gandea la voi.Sper ca fotbalul asa zis profesionist sa moara cat mai curand si sa apara fotbalul jucat de placere.Asa cum jucam noi in curtea scolii.Fara salarii,fara recompense,fara cantonamente si fara mese.

just.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Februarie 2015, 17:05

f bine, succes. doar ca aia au niste salarii colosale.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează