FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Suporterii, pionii principali în tranzacția dintre Negoiță și Sanjeev Kumar » Mutu dă din casă

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 13:02

Suporterii de la Peluza Cătălin Hîldan au afișat o coregrafie unică în meciul câștigat pe Arena Națională împotriva Stelei, scor 3-1. Vezi AICI mai multe detalii!

Atmosfera și coregrafia reușite de dinamoviști par să fie cheia care poate debloca afacerea dintre Ionuț Negoiță și indianul Sanjeev Kumar în ceea ce privește vânzarea clubului Dinamo.

"Eu nu ştiu toate detaliile negocierilor, dar sper să se ajungă la un numitor comun. Indienii au fost extrem de impresionaţi de ceea ce a făcut galeria. Pe niciun stadion din lume eu nu am văzut o asemenea atmosferă. Sunt unici", a declarat Adrian Mutu la TV Digi Sport.

De altfel, se confirmă faptul că omul de afaceri indian a rămas impresionat de coregrafia dinamoviștilor din simplul fapt că în timpul desfășurării de forțe ale PCH, Kumar a transmis live video pe contul său de Facebook.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
haideusicfr
haideusicfr  •  03 Decembrie 2016, 11:42

Ca o prima ..*impresie*. Din cate am inteles nu are nici o afacere in Romania. Nu stiu cati bani * manevreaza *, dar la o adica de unde il *iei* ? Vrea sa schimbe antrenorul ,sa vanda ( aduca ) jucatori ,etc . Deocamdata are pretentii ,dar din partea lui concret nimica. P.S Este un birou aici in Cluj .Al firmei Bombardier. Asta e din Montreal. Nu au nici o afacere ,doar un birou. Sa faca ce ? Cand vor * pleca* au de dat inapoi cateva scaune si calculatoare. Reclama e insa una mare de tot. Inauntru vreo (nu stiu dar imi imaginez). 4-5 functionari. Asa o fi si *indianul * asta .***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

drakken
drakken  •  03 Decembrie 2016, 01:19
Postat de bogat pe 02 Decembrie 2016, 16:43

Indianul asta e *** si nici bogat nu este. Ati mai vazut vreodata vreun manager de "fond de investitii si conglomerat de companii ce cumuleaza 5 miliarde USD" care are timp de pierdut intr-o negociere pentru o preluare de valoare asa de mica? Cand ai afaceri asa de mari precum zice nu ai timp nici sa respiri, il lasi pe avocati sa finalizeze negocierea si vii cand preiei clubul oficial. Mittal avea afacerea in Galati si tot nu a balanganit-o atat pe la clubul Otelul atunci cand l-a preluat. Si asta se intampla nu numai la afaceristi de miliarde ci inclusiv la proprietarul de butic. Time is money! Asta in schimb vine sa negocieze saptamani cu Negoitza pentru max 3 milioane, are timp sa ramana si la meci si sa faca poze cu suporterii... iar in Romania are asociati o serie de alti escroci marunti si pe Mutu... Ma lasi? E evident ca e *** scapatat. Pana si fatza lui ne spune asta. Asta baga Dinamo in faliment in maxim 2 ani de la preluare. Sper ca Negoita sa nu-i vanda astuia, ar fi pacat sa se intample asta tocmai acum cand Dinamo are bilantul contabil curat si sanse de mai bine.

De unde stiti voi ce intentii are Indianu ?? Daca e de bun augur si chiar vrea omu sa investeasca, si face totu pas cu pas. Asa daca se arunca din start si se trezea cu nustiu ce datorii ( cum a facut Negoita, atunci cand a preluat de la fostii actionari, de s-a trezit cu datorii peste noapte). Nu mai judecati oameni dupa aparente.Eu citisem intr-un ziar londonez in care se specifica ca firma asta Delamore are afaceri de succes. Iar treaba cu jumulitu gainilor a fost doar o mistocareala de-a lui Dinu Gheorghe. Senjaeev Kumar nu are nicio alta afacere in Romania inafara de Conglomeratele din Londra si cateva afaceri de sponsorizare in reclama cu Cristiano Ronaldo cand bea energizantu ala.

991522774217036
Garba Radu  •  02 Decembrie 2016, 23:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează