FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Suporterii Stelei au anunțat cum se vor împărți după apariția CSA: "Nu vom susține o clonă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2016 09:18

Anunțul că noua echipă Steaua va participa din vara viitoare în Liga a 4-a îi împarte pe fanii roș-albaștrilor. Galeria nou-creată, care a fost prezentă la partidele disputate în ultima vreme de formația lui Reghecampf, va continua să vină la jocurile echipei actuale.

Steaua viitoare, cea din L4, va beneficia de suportul Peluzei Sud, facțiunea cea mai înverșunată împotriva lui Becali.

"Cu Armata probabil vor fi galeriile, dar eu o să am milioane de suporteri, români simpatizanți ai Stelei", crede Gigi.

Pe fanii fideli formației lui Gigi i-a pus în încurcătură apariția lui Lăcătuș la CSA. Lăcătuș e cea mai mare glorie stelistă din istorie, un simbol pentru suporterii care alcătuiau galeria tradițională a roș-albaștrilor. El a acceptat să preia conducerea tehnică a Stelei Armatei.

Peluza Nord a Stelei a emis un comunicat în care scrie că nu va susține în continuare niciuna dintre cele două formații ale roș-albaștrilor.

"Grupul SKINS BERCENI va susţine necondiţionat echipa de fotbal STEAUA BUCUREŞTI care va deţine culorile, palmaresul şi istoria clubului în totalitate! Până în prezent nici CSA Steaua Bucureşti nici FC Steaua Bucureşti nu au oferit dovezi clare în privinţa acestor aspecte!

Nu luăm parte la interesele ascunse şi mârşăviile care se schimbă de la o zi la altă în ultimii doi ani! Când va există confirmarea oficială a apartenenţei palmaresului, atunci vom reveni să ne susţinem echipa! Nu vom susţine o clonă, indiferent din ce parte vine! Demnitate , moralitate şi bărbăţie mai presus de toate!", a fost mesajul Peluzei Nord.

pn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  14 Decembrie 2016, 12:21
Postat de Stancu Florin pe 14 Decembrie 2016, 12:14

"Cu Armata probabil vor fi galeriile, dar eu o să am milioane de suporteri, români simpatizanți ai Stelei", crede Gigi. Asa e gigi, tu ai milioane de suporteri simpatizanti nu scfcsbsrl, dar la alegeri tot pe locul N-spe iesi.

"De ce îşi înfiinţează MApN echipă de fotbal? Evident, la mijloc se află un secret militar. Cel mult, putem specula pe marginea subiectului. O fi vreo diversiune care să abată atenţia de la echipa FC Deveselu. Oricum, dacă echipa Armatei ne derutează pe noi, civilii români, imaginaţi-vă ce senzaţii de război psihologic îl trec pe domnul acela de la Ambasada Rusiei! Nu ştie dacă să arunce cu bani sau cu meldonium" by MARIA ANDRIEŞ

819602521427859
Stancu Florin  •  14 Decembrie 2016, 12:14

"Cu Armata probabil vor fi galeriile, dar eu o să am milioane de suporteri, români simpatizanți ai Stelei", crede Gigi. Asa e gigi, tu ai milioane de suporteri simpatizanti nu scfcsbsrl, dar la alegeri tot pe locul N-spe iesi.

391741007703747
Cata Mihai  •  14 Decembrie 2016, 12:03

Ce ziaristi de carton sunteti! Grupul Nucleo isi emite toate comunicatele prin pagina peluzei Nord. Grupul Nucleo nu are pagina de facebook, pagina respectiva fiind facuta de niste baieti pusi pe glume Verificati-va sursele!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează