FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Surpriză la antrenamentul unei echipe din top 3 în play-off: a apărut după 7 luni!

FOTO: Facebook U Craiova
FOTO: Facebook U Craiova

Articol de , - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 12:15

Fausto Rossi a revenit, de ieri, la antrenamentele Craiovei, după 7 luni de pauză din cauza unei accidentări la coapsă. Luni, de la ora 20:45, oltenii și FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei.

Probabil că sunt mulți suporteri ai Craiovei care uitaseră faptul că Fausto Rossi mai este fotbalist al alb-albaștrilor. Surpriză! Italianul de 27 de ani s-a întors la antrenamentele echipei din Bănie după problemele la coapsă care l-au ținut departe de gazon în ultimele 7 luni. Zâmbitor, piemontezul s-a pregătit ieri sub comanda lui Devis Mangia alături de coechipieri și speră să revină cât mai repede în meciurile oficiale. 

Mijlocașul central n-a mai jucat de la mijlocul lunii septembrie, când a bifat 14 minute în meciul cu Dinamo (2-2) de acasă. Adus ca o vedetă în formația oltenilor, mai ales că a făcut junioratul la Juventus Torino și a mai jucat la Brescia, Cordoba sau Valladolid, Rossi a prins o singură partidă ca integralist, 1-2 cu CFR Cluj, din cele 7 în care a îmbrăcat tricoul craiovenilor. 

41 de minutea jucat în medie Rossi pentru olteni în cele 7 partide, dintre care 5 în campionat și două cu AC Milan

55 de meciuri are Fausto în LaLiga, un gol și 4 assist-uri pentru Cordoba și Valladolid

10.000 €este salariul lunar al italianului la Craiova

"Nu ciocnim ouă. Batem Steaua!"

Alexandru Mitriță, trecut în carieră și pe la Steaua, mizează pe o victorie luni, pe Național Arena: "Noi nu ciocnim ouăle, noi mergem să câștigăm la București! E bine că ne merge apărarea, e timpul să ne revenim și noi, atacanții, și să începem să marcăm chiar din partida care urmează. Nu pot spune că nu se simte presiune și la noi, dar suntem profesioniști și deciși să dăm totul pe teren. Dacă vom rămâne uniți, vom reuși". Craiova a primit un singur gol în ultimele 7 etape și a dat 5. 

Calancea, inimă mare

Portarul Nicolai Calancea, soția și fiica, Jessie, au organizat miercuri, pe "Ion Oblemenco", un al doilea eveniment caritabil denumit "Jessie dăruiește". Astfel, 12 familii asistate social, cu 50 de copii în total, au primit în preajma Paștelui alimente, rechizite, dulciuri și jucării. Totodată, au avut parte și de un mic spectacol, oferit de Ansamblul Folcloric "Cununița" și de un magician. Calancea mai organizase un astfel de eveniment în decembrie 2017, în ajunul Crăciunului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
deuxex
deuxex  •  07 Aprilie 2018, 11:19

Asa se intampla cand o publicatie sportiva isi pierde acreditarile pentru ca publica numai tampenii. Auzi tu, accidentare la coapsa! Bah, ziaristii lui Peste, Fausto Rossi a lipsit pentru ca s-a operat! A avut ruptura de tendon si s-a operat in decembrie! E rusinos sa vina cititorii si sa-ti dea mai multe informatii decat tu, ca ziarist, ai fi trebuit sa aduci tu intr-un articol, ca doar de aia iei bani. Vai de voi, mah! A fost nevoie de doi ziaristi ca sa scrie un articol pe baza unor informatii inexacte! Eu v-as da afara pe ambii (Eduard Apostol, Aurelian Botezatu )!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Aprilie 2018, 17:03

...da... ii batem pe fcsb isti cu 3-0 ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează