FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL, DUMINICĂ, 20:00, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Surpriză! Alibec, apărat de Dică în fața lui Gigi Becali! Anunțul făcut azi de antrenorul FCSB-ului

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 decembrie 2017 19:18

Gigi Becali l-a criticat dur pe Alibec, acuzându-l că s-a dat accidentat pentru a nu juca în ultima vreme. Nicolae Dică îl apără însă pe atacantul venit de la Astra, recunoscând că a fost accidentat și că nu s-a prefăcut în niciun moment.  

"Alibec a făcut antrenamente cu echipa în această săptămână. Eu nu ştiu că el n-a vrut să joace, eu ştiu că a fost accidentat. Relaţia mea cu el e normală, ne respectăm.

E o relaţie ca de la antrenor la jucător. Eu nu am nicio problemă cu vreun jucător. Se întâmplă la fotbal să mai ai câte o ieşire, când nu îţi iese ce îţi doreşti. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne batem. Eu am o filosofie care îmi permite să lucrez cu jucătorii capricioşi", a spus Dică, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Viitorul, care e mâine, de la ora 20:00, în direct la TV Digi, Telekom, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  17 Decembrie 2017, 16:11

bai voi la fcsb parca jucati BAZA dupa ceo ia faceti semne catre altul DATII ceva lui sumi sa renunte la el si va juca. SAU BAGATIL AN LIGA A TREIA sa joace sa anjure sa protesreze sa nu iasa afara cand al schimba antrenorul

atentu
atentu  •  16 Decembrie 2017, 20:36

GSP, sâmbătă 16 decembrie 2017, ora 13.03, articol : ,,Dică îl contrazice pe Gigi Becali=Dezvăluiri din vestiarul FCSB : Eu asta ştiu ". GSP, sâmbătă 16 decembrie 2017, ora 19,18, articol : ,, Surpriză ! Alibec, apărat de Dică în faţa lui Gigi Becali ! Anunţul făcut astăzi de antrenorul FCSB-ului". Două articole IDENTICE publicate, după cum se poate observa, în aceeaşi zi, în hârtia de împachetat peşte stricat, de unul din clica tolontanului, adică, cu creierul curat şi lustruit !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează