FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Surpriza conducerii Rapidului pentru Daniel Pancu » Retragere cu Beșiktaș!

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 00:00

Daniel Pancu acceptă cu greu retragerea din activitate. Idolul tribunelor din Giulești nu a fost prezent la meciul de aseară, fiindu-i greu să se despartă de teren, după ce a anunțat că acesta a fost ultimul său sezon ca fotbalist.

Avînd în vedere că fotbalistul de 37 de ani a fost eliminat la Cluj, cu CFR, el n-a avut drept de joc cu Pandurii. Conducerea din Grant a decis însă ca Pancu să bifeze 5 minute în sezonul viitor, la primul joc pe teren propriu, pentru a-și lua atunci la revedere de la fani.

De asemenea, se încearcă organizarea unui meci de retragere, cînd invitați ar fi turcii de la Beșiktaș, unde Pancone a jucat în 2002 și 2005.

Ca Zidane

Pancone iese din fotbal după ce a fost eliminat, la fel cum a pățit și fostul mare fotbalist francez.

La aproape 38 de ani, Daniel Pancu a decis să pună ghetele în cui. Decizia a luat-o după ce Rapidul a pierdut la CFR Cluj și a ratat șansa de a mai evolua în Liga 1 în sezonul viitor.

În partida din Gruia, Pancone a intrat în minutul 58, în locul lui Kikas, dar a fost eliminat în prelungiri, după ce a încasat două cartonașe galbene în două minute. Astfel, mijlocașul ofensiv și-a încheiat cariera cu un cartonaș roșu.

La fel s-a întîmplat și în cazul lui Zinedine Zidane. Francezul își anunțase retragerea înainte de startul Campionatului Mondial din 2006, iar ultima sa partidă a fost finala turneului final, cînd Italia s-a impus la penaltyuri, după 1-1 în timpul regulamentar, golul francezilor fiind înscris chiar de Zidane. În repriza a doua de prelungiri și-a pierdut însă cumpătul și l-a lovit cu capul în piept pe Materazzi, fiind eliminat de arbitru.

Hagi, la fel de la "națională"

De o retragere similară a avut parte și Gheorghe Hagi, în ultimul său meci pentru echipa națională. Regele a fost eliminat în partida cu Italia din "sferturile" Euro 2000. Totuși, Hagi a continuat să mai joace încă un sezon pentru turcii de la Galatasaray.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Mai 2015, 17:52

LA GARA *** IN SFARSIT DE SFIINTAREA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinarad
dinarad  •  28 Mai 2015, 14:30

Păcat , mare păcat că echipe precum UTA , FC Arges , Craiova , (cea adevărată nu clona primăriei din Craiova ), Timisoara (cea adevarată nu cea care promovează acum in Liga I) ) , „U” Cluj , ca sa nu mai vorbim de starea de spirit numită Rapid , echipa a cărei tradiție și istorie este INEGALATA in Romînia , echipă al cărei stadion (un adevarat MONUMENT al fotbalului) este cel mai vechi din Romînia ȘI a fost inaugurat de Regele Carol si alți mari demnitari ai vremii , echipa cu niste suporteri UNICI în Romînia și cum NU multe echipe din Europa au… deci echipe de asemenea anvergura și greutate se zbat pe undeva prin Ligile inferioare sau mai rău , pentru ca noi sa fim „obligati” să urmărim niste echipe sătești fară nume tradiție sau suporteri , fără identitate , niște echipe INVENTATE ieri (sau alaltăieri)… TRIST …. întradevăr FOARTE TRIST.

djbele
djbele  •  28 Mai 2015, 10:03

Cand necazuri te doboara Si prieteni n-ai sa-i strigi Tine minte, sfarsitul nu-i aici Si ce slaveai in taina E ca si cum nu-ti explici Tine minte, sfarsitul nu-i aici Nu-i aici, nu, nu-i aici, nu Tine minte, sfarsitul nu-i aici Cand oprit la o rascruce Drumul nu sti s-al prezici Tine minte, sfarsitul nu-i aici Cand nu mai ai nici vise Si nu sti cum sa te ridici Tine minte, sfarsitul nu-i aici Nu-i aici, nu, nu-i aici, nu Tine minte, sfarsitul nu-i aici Cand s-aduna norii negri Ploaia cade ca un brici Tine minte, sfarsitul nu-i aici

Vezi toate comentariile (6)
Comentează