FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Surpriză! Craiova ar fi exclus din lot cel mai important jucător: "Are probleme de comportament"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 20:28

CS U Craiova l-ar fi pedepsit pe Alexandru Băluță, care a atacat antrenorul după meciul de ieri.

Surse GSP.ro anunță că Alexandru Băluță ar putea fi scos temporar din lotul Craiovei. Cel care urmează să ia decizia finală este chiar antrenorul Devis Mangia.

Fotbalistul ar putea fi chiar amendat, dar clubul încearcă să rezolve într-o manieră amiabilă conflictul, pentru ca tensiunile să nu escaladeze la nivelul întregului lot.

Mai mult ca sigur, Alexandru Băluță nu va fi inclus în lot pentru partida din play-off cu Poli Iași, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:45.

La TV Digi Sport, acolo unde moderatorul Radu Naum a anunțat și el că ar fi probleme cu Băluță, Narcis Răducan a subliniat faptul că fotbalistul Craiovei are probleme de comportament.

"Nu poţi să îi iei la pachet pe Budescu şi pe Băluţă. Budescu a ţinut echipa în spate. El e foarte bine plătit şi joacă foarte bine. La el ar trebui să se dea doar o amendă.

Nu e un jucător conflictual, doar a avut o ieşire anormală. E un jucător care te ajută fotbalistic şi e cuminte, în general. Eu nu am auzit să creeze alte conflicte. Nu poţi să îl dai afară pentru o declaraţie. La Băluţă sunt şi probleme de disciplină.

Eu am auzit că Mangia a vrut să îl pedepsească prin decizia de aseară. La el nu au fost deloc reuşite în ultimul timp şi au fost şi altfel de probleme", a spus Răducan.

 Vezi și:Cătălin Țepelin despre Budescu, Băluță și alți zmei de Liga 1: “Unde se termină decența și începe vedetismul?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
1292400187474490
Gabriel Vaduva  •  11 Aprilie 2018, 10:35

Daca este adevarat ca Becali are CV-urile unor jucatori ai Craiovei in sertar,se intelege atitudinea acestora in meciul direct ,daca NU, ar trebui sa explice forma slaba prin care trec anumiti jucatori sau de vina este antrenorul.Sa nu fie prea tarziu cand va exploda conflictul!!!!!!!!!

306640699727631
Nae Ionescu  •  11 Aprilie 2018, 09:53

baluta a mai facut declaratii total gratuite. nu este mandatat sa faca asa ceva. este si o disciplina in sportul asta. sa dai din casa ca si cum ai fi in management este o prostie. nu ii convine sa ceara meeting sa vorbeasca cu cei mai mari de acolo unde refele trebuiesc sa se spele in familie. a discreditat un antrenor care i-a raspuns diplomat si care are mai mult fotbal in cap decit el. te supui legilor si regulilor existente. nu-ti convine pleci sau rezolvi local problema unde o sedinta de grup ar fi indicata. in ceea ce inseamna strategia unui antrenor sau formarea echipei de joc sta in puterea antrenorului si nu a jucatorului. este platit sa execute si sa fie disciplinat. la noi ideea de conducator a fost ridiculizata. asa face si budescu si alibec si altii. este un semn de amatorism de prostie de arogante gratuite. iata ca cei de la craiova au inteles bine asta si ii vor administra unui jucator caruia i s-a urcat la cap. randamentul lui este din ce in ce mai slab in ultima perioada si ar fost un semn de caracter daca ar fi inteles dece si pentru ce. in rest retorica de doi lei la o romainica unde toti stiu toti pot si nimeni nu se implica la esecuri.

doritor
doritor  •  11 Aprilie 2018, 09:34

Daca pana acum Steaua ne batea o facea fie cu arbitrii, fie cu scoruri stranse. Acum cu Mangia(am zis de la inceput ca nu e mare valoare)cu sistemul asta cu3(5) fundasi pagubos ce a dus si fotbalulu italian in jos ne umileste de fiecare data.La inceput s-a jucat frumos pe ce i-a invatat Multescu. Adaugand si aducerea unor jucatori:Mitrovic, Datcovici, Spachia,Bic,Rosi;Glavina fara valoare sau accidentati suntem in situatia de a pierde si locul 3 si cupa.Trezirea si uitati de ambitiile si certurile dintre voi cel putin pana-n vara.Baluta trebuie sa joace ca nu e altul mai bun,iar o aparare cu Dimitrov ,Gardos, Kelic,Fereira ce ziceti?!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează