FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Surpriză de proporții! Dorinel Munteanu va antrena din nou în Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2015 18:56

Dorinel Munteanu, fost campion cu Oțelul în 2011, și-a anunțat revenirea în Liga 1. Deși a refuzat să numească echipa la care va ajunge, FC Botoșani este singura formație fără antrenor.

"Eu am trecut prin foarte multe și nu pot să merg în orice condiții la o echipă, chiar cu riscul de a mai aștepta. Și nu-mi place să aștept sau să fiu în afara fotbalului.

Chiar am discutat zilele acestea cu un staff administrativ, cu un președinte și un patron. Au înțeles și ei ce îmi doresc și chiar vreau să am o relație omenească cu acești oameni. Nu vă dau numele pentru că știți și dumneavoastră care sînt echipele care nu au antrenori în momentul de față", a spus Dorinel Munteanu la DolceSport.

Întrebat dacă este vorba de FC Botoșani, formația care nu are antrenor în momentul de față, tehnicianul a replicat: "Nu vreau să comentez mai mult, pentru că știți, sînt oameni care înțeleg și oameni care vor să păcălească".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Septembrie 2015, 21:30
Postat de 4patraulea pe 21 Septembrie 2015, 20:47

au si bautura la botosani, umbla manga nonstop dorinel

Ottonel Munteanu...

4patraulea
4patraulea  •  21 Septembrie 2015, 20:47

au si bautura la botosani, umbla manga nonstop dorinel

anne1970_ar
anne1970_ar  •  21 Septembrie 2015, 20:10

Scuipici ataca din nord pi bunii!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close