FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Surpriză de proporții! Gigi Becali a înregistrat la OSIM o nouă denumire pentru echipa sa

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 17:07

Gigi Becali a dezvăluit că a înregistrat la OSIM o nouă denumire pentru clubul său, în eventualitatea în care magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție nu vor fi de acord cu cererea de rejudecare a speței legată de numele Steaua și Steaua București.

Astfel, finanțatorul Stelei a înscris la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci o nouă denumire - Sporting Steaua, anunță TV Digi Sport.

În prealabil, Becali a înaintat deja celor de la OSIM denumirea de Fotbal Club Sportiv București. 

"Când apare motivarea, îmi dă posibilitatea să fac suspendarea executării. Dacă îmi dă suspendarea, rămân cu numele până la Înalta Curte. Dacă nu, o schimb, dar o schimb între competiţii.

Dacă e să rămân aşa, schimb numele în fiecare an, în 2018, în 2019, ca să vadă Talpan. Ei sunt oameni de nimic, tâlhari, îmi dă casa, o renovez şi apoi îmi zic «dă-mi casa!».

Eu o să schimb numele în FCSB - Fotbal Club Sportiv București, l-am și înregistrat deja, pentru orice eventualitate", a declarat finanțatorul Stelei. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Ianuarie 2017, 07:46

Pe cand Steaua castiga Cupa Campionilor europeni tu pasteai *** ma ***! Acolo trebuia sa ramai.Nu sa-ti bagi nasul undenu-ti fierbe oala.Si unde nu te pricepi.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1730168307250122
Teodor Pop  •  18 Ianuarie 2017, 21:11

Echipa de handbal nu este brand național(a castigat CCE) vedem câți sunt interesați de ea așa va ajunge si fotbalul

patraulea2015
patraulea2015  •  18 Ianuarie 2017, 20:19
Postat de patraulea2015 pe 18 Ianuarie 2017, 20:18

Mai Om bun,dupa cum gandestisi *** e de interes national....poate chiar international!!!

Scuze am omis armata,in frunte cu Talpan.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează