FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Două nume noi în cursa pentru postul lui Mutu: o glorie dinamovistă se bate cu șeful unei rivale la play-off » Primele reacții

Șfaițer, în dreapta,, alături de Ioan Niculae // FOTO: GAZETA SPORTURILOR
Șfaițer, în dreapta,, alături de Ioan Niculae // FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 19:03

În această seară, două nume noi s-au înscris în cursa pentru postul de director general al echipei din Ștefan cel Mare. Este vorba despre fostul mare atacant dinamovist Marius Niculae și, surpriză, președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer. 

"Informație din sursă sigură: Marius Niculae vine la Dinamo", a anunțat în această seară jurnalistul Ovidiu Ionescu în emisiunea Sport Report de la TV Telekom. 

Mai devreme, Marius Stan dezvăluise că președintele lui FC Botoșani, Cornel Șfaițer, e dorit în "Ștefan cel Mare":

"Am auzit că Dinamo l-ar vrea pe Cornel Şfaiţer. E un conducător bun, cu experienţă. A demonstrat la Botoşani. Dacă poţi să duci o echipă mică în cupele europene, la Dinamo, lăsând la o parte presiunea publicului, n-ai de ce să nu reuşeşti", a declarat Marius Stan, la TV Telekom Sport. 

Rugat să comenteze zvonurile apărute, Cornel Șfaițer și-a declarat atașamentul față de Dinamo.

"Sunt fan Dinamo de mic copil. Nu știu de acest zvon, am mai fost întrebat. Dinamo e un brand, merită mult mai mult, sunt multe lucruri de pus la punct. Sunt sigur că Dinamo va reuși, la cum îl știu pe Negoiță, să se redreseze și să redevină o echipă de top

Nu e ușor să readuci Dinamo unde a fost, dar, cu multă muncă, echilibru și o strategie sănătoasă, am încredere că Dinamo poate reveni unde a fost", a declarat Cornel Șfaițer, înaintea meciului direct din această seară, la TV Telekom Sport. 

Într-un sondaj realizat zilele trecute pe GSP.RO, fanii l-au votat pe Florin Prunea în topul preferințelor pentru postul de președinte al clubului. Marius Stan a ocupat locul doi. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (51)
ray51
ray51  •  24 Octombrie 2017, 10:44

Greu sa se inteleaga cineva cu patronul. Poate cineva care este mai 'oț decat el. Cineva care are ledurile de avertizare foarte fine si mieros ca o vulpe la iaz...

1618597915124142
Alexandru Chis  •  24 Octombrie 2017, 07:03

Nu cred ca Negoita il va accepta pe Marius pentru ca acesta este foarte incapatanat si, dupa "lectia Mutu", finantatorul lui Dinamo nu va mai dori sa-si bata singur cuie-n talpa.

geo.b.
geo.b.  •  24 Octombrie 2017, 00:14

La Dinamo,tocmai "strategia sănătoasă" este marea problema,lipseste.Si probabil,elemente negative in culise.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează