FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Surpriză imensă pentru Piovaccari » Ce l-a mirat pe italian cînd a venit la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 20:58

Federico Piovaccari este pariul oficialilor Stelei pentru noul sezon, chiar dacă pînă acum nu a entuziasmat în cele două meciuri în care a evoluat pentru roş-albaştri.

Laurenţiu Reghecampf este sigur că italianul va juca mai bine şi a explicat de ce are nevoie de jucători de profilul lui: "Federico va ajunge în scurt timp la un nivel foarte bun. Noi ne dorim un pivot acolo, un jucător puternic care să creeze spaţii pentru cei rapizi care vin din spate. Eu am mare încredere în el, va marca multe goluri".

De asemenea, tehnicianul campioanei a dezvăluit că Piovaccari a avut o mare surpriză cînd a venit la Steaua: "El a fost surprins de ceea ce a găsit la Steaua, de cum ne antrenăm. A spus că în Italia se antrenau mult tactic, multă forţă, nu viteză, explozie cum lucrăm noi. Mi-a zis că dacă se intra aşa la antrenamente în Italia se oprea tot şi se mergea la cabine. Dar nu putem să nu procedăm aşa pentru că în meciuri aşa va fi nivelul", a spus Reghecampf la Fanatik Show, Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
silvercloud
silvercloud  •  18 Iulie 2013, 06:50

Bai Frederico, ce fizic de rugbyst ai, tata !! Auzi acolo, el e cu tactica si forta, alea, alea !! Pai frate daca esti asa de tacticos si de fortos, de ce nu ai rupt gura targului pana acum ?! Tare ma tem ca la taurul asta de Piovaccari n-o sa-i priasca sistemul de joc al Stelei, rapid, posesie si viteza!!

xhthu
xhthu  •  18 Iulie 2013, 01:02
Postat de djamorphis pe 17 Iulie 2013, 21:25

Eu am spus ca au fost cei mai praf, nu ca nu au avut victime printre soldati sau civili? De ce incerci sa-mi schimbi cuvintele din gura? Astia au purtat razboi impotriva Etiopiei cu arme neconvetionale inainte de WW2 Nu au fost in stare sa faca nimic impotrica englezior in ofensiva din Nordul Africii Au fost praf cand sa cucereasca Albania si restul Balkanilor Ce legatura are una cu alta?

italienii au avut parte de o glorioasa victorie venind cu puscociul peste etiopienii care traiau in colibe si se aparau cu sulite ,cum sa nu-i iubesti?:))))

blaustein
blaustein  •  18 Iulie 2013, 00:20
Postat de spectatorul pe 17 Iulie 2013, 22:34

Deci nu pot sa cred ca moderatorii gsp-ului sterg comentarii bazate pe opinii si fapte istorice, in schimb pasteaza injuraturile si balacarelile :))))

Poi nu faci "reiting" de asta. :) Presa romaneasca e o gluma proasta.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează